Proteinpulver – Alt du bør vide om proteinpulveret

Proteinpulver er muligvis det mest anvendte kosttilskud på markedet i dag, og det er derfor blevet en fast del af træningsrutinen for manges vedkommende. Det fantastiske ved proteinpulver er nemlig, at det giver dig en hurtig og nem måde, hvorpå du kan indtage en større mængde af protein på én gang, således musklerne er sikret en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer, så de har mulighed for at vokse sig stærkere.

Proteinpulver er muligvis det mest anvendte kosttilskud på markedet i dag, og det er derfor blevet en fast del af træningsrutinen for manges vedkommende. Det fantastiske ved proteinpulver er nemlig, at det giver dig en hurtig og nem måde, hvorpå du kan indtage en større mængde af protein på én gang, således musklerne er sikret en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer, så de har mulighed for at vokse sig stærkere.

Dog oplever mange ofte, at det kan være noget af en jungle, man havner i, når man bevæger sig ud i proteinpulver-verdenen -og det kan vi sagtens forstå. I dag findes der nemlig et hav af forskellige former for proteinpulver, og det kan derfor være noget af en besværlig opgave at finde frem til, hvilket proteinpulver man egentlig bør købe -men bare rolig. Det skal vi nok hjælpe dig med.

Hvad er proteinpulver?

Lad os starte med at definere, hvad proteinpulver egentlig er.

Proteinpulver er et proteinrigt kosttilskud, som oftest bruges i forbindelse med træning. Når du eksempelvis styrketræner udsætter du dine muskler for en større belastning, som de ikke er vant til. For at musklerne er i stand til at reparere skaden fra belastningen, kræver musklerne blandt andet en større mængde af protein -og det er her proteinpulveret kommer ind i billedet.

Proteinpulveret består nemlig af en række aminosyrer, som til sammen danner stoffet ??protein?. Disse aminosyrer har derfor stor betydning for dine muskler, da de er med til både at opbygge, forstærke og restituere dine muskler, så de kan vokse sig stærkere.

Dog er det vigtigt at huske på, at du aldrig må erstatte måltider med proteinpulver. På trods af, at proteinpulver indeholder mange gode næringsstoffer, kan det på ingen måde sammenlignes med et almindeligt, varieret og proteinrigt måltid. Proteinpulver er udelukkende et kosttilskud, og det bør derfor også blive anvendt derefter. Er du interesseret i at spise sundere kan vi anbefale vores opskrifter til nem sund aftensmad.

Der findes mange former for proteinpulver, men dem skal vi nok komme ind på lidt senere. Derudover fås proteinpulveret også med et hav af forskellige smagsvarianter, hvilket gør det til en ren nydelse, når de skal drikkes.

Hvorfor bruge proteinpulver?

Nu tænker du sikkert, at proteinpulver lyder som noget, der kun bliver brugt i forbindelse med styrketræning-men det er langt fra tilfældet. Det fantastiske ved proteinpulveret er nemlig, at du kan bruge det til mange forskellige formål. Typisk bliver proteinpulveret brugt til 4 formål: som kosttilskud, til vægttab, til muskelopbygningsamt til vægtforøgelse.

Det er dog vigtigt at huske på, at proteinpulver ikke er et must. Du kan nemlig sagtens få større og stærkere muskler uden at bruge proteinpulver. Såfremt du sørger for at spise en sund og varieret kost, som er rig på protein, så kan du sagtens få dækket dit proteinbehov derigennem. Du kan med fordel læse vores artikel vedrørende kalorier, som guider dig til den rette mængde af kalorier, der matcher dit behov.

Proteinpulver som dagligt kosttilskud

Mange forbinder ofte proteinpulver med styrketræning -men det er faktisk langt fra tilfældet. I bund og grund er proteinpulveret blot et ganske almindeligt kosttilskud, og det kan derfor bruges til mange formål udover styrketræning. Mange bruger nemlig også proteinpulver som et dagligt kosttilskud på lige fod med diverse vitaminer, så de er sikre på, at kroppen får den rette mængde af proteiner på daglig basis.

Den rette mængde af proteiner er nemlig ikke kun nødvendige i forbindelse med styrketræning. Proteiner er faktisk utrolig vigtige for kroppens generelle sundhed og velvære, da de fungerer som kroppens byggesten. Proteinerne bruges blandt andet til at opbygge celler, hormoner, antistoffer, enzymer og lignende, og det er derfor vigtigt, at kroppen får den rette mængde af proteiner dagligt – også selvom man ikke er en træningshaj.

Proteinpulver til vægttab

Det er nok de færreste, der forbinder proteinpulver med vægttab -men den er nu god nok. Indtagelsen af den rette mængde af protein er faktisk endnu vigtigere, når det drejer sig om vægttab. Det er dog ikke ens betydende med, at man skal indtage skyhøje mængder af proteiner, men snarere at man blot sørger for, at man ikke indtager for lidt. Hvis kroppen ikke får tilstrækkeligt med proteiner, kan man nemlig ende med at miste muskelmasse, hvilket man nødigt vil risikere.

Et højt proteinindtag er vigtigt, fordi det er med til at bevare muskelmassen. Muskelmassen består af aktivt væv, og har en enorm betydning for kroppen, da den spiller en stor rolle, hvad angår forbrændingen. Mister vi derfor noget af muskelmassen, mister vi samtidig også noget af vores ??forbrændingsmotor?, hvilket er knap så godt.

Når man mister noget af muskelmassen i forbindelse med en slankekur, vil man dermed risikere at tage den tabte vægt på igen, når slankekuren er ovre -og dermed vil slankekuren miste sin værdi drastisk.

Det er derfor utroligt vigtigt, at man sørger for at indtage en tilstrækkelig mængde af protein, når man har planer om at gennemføre en slankekur – i hvert fald hvis man ønsker den optimale effekt af kuren.

Vil du gerne tabe dig? Så læs vores guide til, hvordan du kommer godt i form med træning.

Proteinpulver til muskelopbygning

Vi kan vist ikke komme udenom, at størstedelen anvender proteinpulver i forbindelse med styrketræning. Når man styrketræner, arbejder man nemlig ud fra det formål at skabe større og stærkere muskler -og her kan proteinpulveret derfor være et værdifuldt kosttilskud.

Proteinpulver til vægtforøgelse

Ligesom der findes proteinpulver til vægttab, så findes der også proteinpulver til vægtforøgelse. Denne slags proteinpulver går dog også under navnet ??weight gainer?, som du måske er stødt på tidligere.

Det der i store træk kendetegner weight gainer er, at der også er tilsat en god mængde af kulhydrater udover proteinerne. Kulhydraterne er nemlig ekstremt effektive, hvis du ønsker at tage på i vægt. Dog er det vigtigt at huske på, at du aldrig må baseret din kost på weight gaineren. Det er vigtigt, at det kun bliver anvendt som et kosttilskud, da kroppen har brug for en sund og varieret kost i form af et almindeligt måltid.

Du kan dog også bruge weight gainer, hvis du har et brændende ønske om at blive en ??hardgainer?. Mængden af protein og kulhydrater gør det nemlig lettere for dig at vokse dig endnu større på kortere tid – men ønsker du muskelopbygning på normal vis, bør du alligevel foretrække det traditionelle proteinpulver.

Har du et særligt ønske om at få et såkaldt “vaskebræt”? Så læs vores guide Abs workout ?? Træn dine mavemuskler større, stærkere og mere synlige.

Mand der drikker protein shake

Hvor meget proteinpulver skal jeg tage?

Den rette mængde af proteinpulver afhænger af flere ting.

Først og fremmest handler det i store træk om, hvorfor du bruger proteinpulver og hvad du ønsker at opnå. ?nsker du eksempelvis at opbygge en større muskelmasse, har du brug for en større mængde af protein i modsætning til dem, der blot ønsker at overholde det daglige minimum.

Til dig, der ønsker at holde formen

Hvis du benytter proteinpulveret som et dagligt kosttilskud, hvor du kan få dækket den anbefalede mængde af protein, så bør du indtage mellem 1 og 1,5 gram protein per kilo kropsvægt om dagen. Dette er dog ikke noget, som en sund og varieret kost ikke kan klare.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt dine kostvaner stemmer overens med den anbefalede mængde af daglige proteiner, kan du med fordel inddrage proteinpulveret til kostplanen. Som nævnt tidligere, er det nemlig utroligt vigtigt, at kroppen som minimum får den anbefalede mængde af protein, således kroppen ikke ender med at nedbryde muskelmassen.

Der findes i øvrigt en lang række beregnere på nettet, som hurtigt og nemt kan beregne den nøjagtige mængde baseret på flere parametre, som du skal udfylde. Disse beregnere kan være et særdeles godt værktøj, hvis du er en anelse i tvivl om, hvor mange gram protein du egentlig bør indtage.

Hvis du mangler lidt træningsinspiration, som er særdeles effektiv til at holde formen ved lige, så kan du med god grund læse vores artikel vedrørende spinningcyklen og dens mange fordele!

Til dig, der ønsker at øge muskelmassen

Hvis du ønsker at øge muskelmassen, er det dog en anden sag. Når du styrketræner, belaster du som sagt dine muskler, og de har derfor brug for protein for at restituere og vokse sig stærkere. Her er det derfor vigtigt, at du får en væsentligt større mængde af proteiner i modsætning til dem, der blot ønsker at holde formen. Her bør du som udgangspunkt sigte efter 1,8 -2,0 gram protein per kilo kropsvægt.

Det fantastiske ved en proteinshake er, at du selv kan dosere indholdet af proteinpulver – og du har dermed let ved at justere mængden af protein. Det betyder med andre ord, at du altid kan bruge proteinpulver, hvad end dit formål er. Du kan nemlig hurtigt og nemt øge mængden af proteiner ved at tilsætte mere pulver til din shake.

Vil du gerne forbedre både styrke, stabilitet og core? Så skulle du prøve RTX træning! Læs vores store guide til RTX træning her!

Hvornår skal jeg tage proteinpulver?

Dette afhænger i høj grad af i hvilken anledning, du bruger proteinpulveret. Hvis du ikke har et brændende ønske om at få store og stærke muskler, så spiller det faktisk ingen rolle, hvornår på dagen du drikker din proteinshake. Det vigtigste er bare, at du får dækket dit proteinbehov i løbet af dagen.

Men har du en stor passion for styrketræning, er det faktisk ikke helt ligegyldigt, hvornår du tager dit proteinpulver. Det anbefales nemlig i høj grad, at du tager dit proteinpulver indenfor 30 -60 minutter efter træning, for at maksimereeffekten af proteinpulveret. Dette tidsrum kaldes også ??window of opportunity?, da musklerne i højere grad er mere modtagelige for næring kort efter de har været aktiveret.

Her er det dog også vigtigt, at du sørger for, at kroppen får tilstrækkeligt med kulhydrater, således musklerne har de bedste vilkår til restitution, hvilket skaber en hurtigere og mere mærkbar forandring i din muskelmasse.

Er du ofte øm efter en hård omgang træning, kan det være en ide at investere i en massagepistol. Læs vores store guide til de bedste massagepistoler i 2022.

Kvinde der drikke protein shake

Hvilket proteinpulver skal jeg vælge?

Som sagt findes der i dag mange former for proteinpulver, og derfor kan det hurtigt gå hen og blive en anelse besværligt at finde ud af, hvilket proteinpulver man bør købe. Det rette valg for dig afhænger af flere ting, og der findes derfor ikke en bestemt type af proteinpulver, som er den mest ??korrekte? at købe.

De mest populære typer af proteinpulver er whey protein, kasein protein, risprotein samt sojaprotein.

Whey protein

Whey proteiner klart det mest populære proteinpulver på markedet i dag. Whey er også kendt som ??valleprotein?, og er et naturligt biprodukt af mælk, da proteinerne udvindes fra komælk, hvilket udgør omkring 20% af mælkeproteinerne. Derudover indeholder whey også de essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for, således den kan fungere optimalt. Derudover hjælper aminosyrerene også med at forstærke dit immunforsvar.

Den største årsag til, at whey protein er det mest populære på markedet skyldes nok, at kroppen har væsentligt nemmere og hurtigere ved at optage dette proteinpulver, og den er derfor særlig ideel at benytte lige efter træningen, hvor kroppen er mest modtagelig overfor næringsstofferne.

Derudover er whey også billigere end eksempelvis kasein, og derfor er det også særligt ideel til dig, der ikke ønsker at spendere en formue på proteinpulver, men heller ikke ønsker at gå på kompromis med god kvalitet. Vil du generelt gerne være sundere i din hverdag uden at spendere en masse, kan du med fordel læse vores artikel om at være sund på budget, og få inspiration til billige og sunde opskrifter.

En stor fordel ved whey er også, at den har en neutral smag, hvilket skyldes, at proteinpulveret netop er baseret på mælkeprotein. Det betyder også, at proteinpulveret er let at opblande med andre elementer, hvilket er årsagen til, at der findes et større udvalg af smagsvarianter både indenfor whey og kasein proteinpulver.

Kasein protein

Ligesom ved whey stammer kasein protein også fra komælk, hvilket udgør omkring 80% af mælkeproteinerne, hvilket er væsentligt højere end tilfældet med whey -men til gengæld indeholder kasein ikke den samme mængde af aminosyre som whey. Derudover har kasein proteinpulver også en neutral smag samtidig med, at den er let at blande op med andre elementer ligesom ved whey proteinpulver.

Det, der i store træk adskiller kasein og whey fra hinanden er deres optagelsestid. En af de store fordele ved whey er, at kroppen er i stand til at optage proteinerne relativt hurtigt. Det er dog det stik modsatte, hvad angår kasein protein. Kasein bliver nemlig optaget væsentligt langsommere, og det er derfor bedst at tage kasein proteinpulver inden man går i seng, så kroppen har noget at arbejde på i løbet af nattetimerne.

Som sagt er kasein proteinpulver lidt dyrere end whey, men til gengæld får du også proteinpulver af høj kvalitet, som hjælper med at skabe synlige resultater.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan tage din hjemmetræning til det næste stadie? Læs vores artikel om træningsudstyr til hjemmet og bliv klogere på de mange muligheder.

Risprotein

Som det kommer af navnet, så er risprotein fremstillet af ris som hele korn. Processen foregår således, at de brune ris bliver behandlet med et enzym, som gør, at kulhydraterne adskiller sig fra proteinet i risene.

Hvis du eksempelvis er laktoseintolerant eller døjer med andre fordøjelsesproblemer, vil ris proteinpulver være det oplagte valg til dig, eftersom det ikke indeholder laktose ligesom whey og kasein proteinpulver. Derudover er risprotein også et fremragende valg til dem, der foretrækker det veganske og glutenfrie proteinpulver.

Hvis du hælder mere til risprotein skal du dog være opmærksom på, at proteinpulver, der er lavet på baggrund af ris, har en anderledes smag og konsistens i forhold til whey og kasein proteinpulveret. Risprotein har nemlig en lidt bitter smag, som kan have en tendens til at efterlade en knap så lækker eftersmag i munden. Du kan dog sagtens fjerne smagen ved at tilsætte pulveret til andre føde- eller drikkevarer.

Sojaprotein

Sojaprotein har lidt de samme egenskaber som risprotein, og det egner sig derfor i høj grad også til dem, som foretrækker den plantebaserede løsning eller er intolerante. Sojaprotein stemmer nemlig fra sojabønnen, og dermed er denne proteinkilde 100% plantebaseret.

I forbindelse med proteinpulver bliver der brugt sojaprotein isolat, hvilket er den sojaprotein, som har den højeste kvalitet. Sojaprotein isolat er nemlig væsentligt mere raffineret og forarbejdet i modsætning til de andre sojaudgaver, hvilket betyder, at kroppen vil optage en stor del af den protein, der indtages.

Derudover består sojaprotein også af 9 essentielle aminosyrer, hvilket har en positiv effekt på kroppen, da de spiller en vigtig rolle i forbindelse med opbyggelse af muskler, reparation af muskler og lignende elementer.

Vil du gerne opbygge dine muskler på armene kan du med fordel erhverve dig et sæt håndvægte eller kettlebells. Se hvilke håndvægte og kettlebells der er de bedste på markedet lige nu.

Skal jeg opblande med mælk eller vand?

For mange handler det om en præferencesag, når det kommer til, hvorvidt man opblander med mælk eller vand – men der er faktisk en række fordele ved begge måder, som mange måske ikke er helt klar over.

Dosering af proteinpulver

Opblanding med mælk

Hvis du ønsker at opbygge muskelmasse, kan du med fordel vælge mælken fremover. Først og fremmest er mælk i sig selv spækket med proteiner, og du vil dermed kunne indtage en endnu større mængde af protein, hvis du opblander med mælk. Faktisk indeholder et kop mælk 8 gram protein, og når du tilsætter mælken til et scoop proteinpulver får du en proteinmængde på hele 30 gram på én gang.

Mange vælger dog også at opblande med mælk af smagsmæssige årsager. Mælken giver nemlig proteinshaket en mere cremet konsistens og en lidt sødere smag, som mere eller mindre giver fornemmelse af at drikke en milkshake.

Hvis du vælger at opblande med mælk, skal du huske på, at mælk faktisk indeholder kalorier. Her er godt nok ikke tale om en større mængde, men derfor forøger det stadig dit daglige kalorieindtag.

Opblanding med vand

I modsætning til mælk er vand 100% kaloriefrit, og det er derfor særligt ideel til dig, der ønsker at tabe dig eller bibeholde din nuværende form. En proteinshake opblandet med mælk indeholder nemlig omkring 270 kalorier, hvor en proteinshake opblandet med vand indeholder omkring 110 kalorier, og du sparer derfor en del kalorier væk ved at fravælge mælken.

Som sagt vælger mange at opblande proteinshaken med mælk af smagsmæssige præferencer – men det betyder dog ikke, at du bør forvente en proteinshake, der smager dårligt, bare fordi du opblander med vand. I dag har producenter nemlig fokus på at skabe proteinpulver, som også er beregnet til at blive opblandet med vand, uden at det påvirker smagen negativt.

Alt i alt, handler det om, hvad du ønsker at opnå med din proteinshake. ?nsker du at have fokus på bulk, altså vægt- eller muskelforøgelse, kan du med fordel opblande med mælk. ?nsker du derimod at have fokus på cut, altså vægttab eller vægtstyring, kan du med fordel opblande med vand.

Supplér gerne med andre produkter

Når man først slår dørene op for kosttilskudsverdenen, så dukker der uendelige af muligheder op. På nuværende tidspunkt er du vistnok blevet klar over, hvorfor det er så vigtigt, at kroppen får tilstrækkeligt med protein -uanset om du styrketræner eller ej. Men protein er naturligvis ikke det eneste, som kroppen har brug for, og her kan du derfor med god grund supplere med andre produkter, så kroppen får lige præcis dét, den har brug for.

Du kan også planlægge dig til en sund og varieret kost, ved at lave en madplan. Læs mere om, hvorfor madplaner er et fantastisk koncept, og hvorfor du burde anvende dem i din hverdag.

Proteinbar og proteinshake

Der findes efterhånden et hav af forskellige måder, hvorpå du kan få et proteintilskud. Hvis vi ser bort fra det traditionelle proteinpulver, så findes der også både proteinbarer og proteindrikke, som er en ekstrem hurtig måde at få indtaget protein. Du vil derfor sagtens kunne erstatte den traditionelle proteinshake, som du selv shaker sammen med eksempelvis en proteindrik – det er helt op til dig.

Muskelopbygning

Hvis du styrketræner, er dit primære mål højst sandsynligt muskelopbygning. Her kan du med fordel supplere med enten BCAA eller EAA. De fleste forbinder nok proteinpulveret, som det vigtigste element i forbindelse med træningen, men BCAA/EAA er faktisk lige så vigtig for kroppen.

BCAA/EAA består nemlig af forgrenede aminosyrer, og hvis du ikke får tilstrækkeligt med disse aminosyrer, kan kroppen begynde at nedbryde muskelvæv – og det er noget, vi gerne vil undgå!

Det er dog ikke sikkert, at du nødvendigvis har brug fora BCAA/EAA. Spiser du på forhånd en sund og proteinrig kost, vil du højst sandsynligt ikke have brug for ekstra. Men er du vegetar, veganer eller i kalorieunderskud, så ville det give god mening at tilføje BCAA/EAA som en fast del af kostplanen.

Du behøver heller ikke at være bange for at indtage for meget BCAA/EAA. Såfremt du indtager mere end, hvad kroppen reelt har brug for, vil den selv sørge for at skille sig af med de overflødige aminosyrer eller anvende dem som et energidepot.

Energi

Det er begrænset, hvor meget energi kroppen har at arbejde på. Hvis du giver den fuld gas nede i træningscentret, vil du typisk opleve en hurtig udmattelse, som forhindrer dig i at træne videre -men dette kan du nemt undgå fremover.

Hvis du ønsker at præstere bedre, kan du med fordel tilføre lidt ekstra energi til kroppen, før du går i gang med træningen.

Kreatin er et effektivt kosttilskud, som faktisk har mange flere fordele end blot at tilføre mere energi til kroppen. Når du indtager kreatin før træning, vil du nemlig både øge dine præstationsevner, din muskelstyrke samt sin muskelvækst – og der er derfor flere gode grunde til at indtage kreatin! Pre Workout er nok et ord, som de fleste efterhånden er stødt på.

Pre workout skal indtages før træning, således kroppen får et ordenligt skud af energi, som vil sikre en effektiv og længerevarende træning. Pre workout fås i mange forskellige varianter heriblandt som shot, pulver, uden koffein mm. Er du interesseret i at øge effektiviteten af din træning? Så kan du med fordel læse vores guide til de bedste pre workout produkter.

Vægttab

Der findes selvfølgelig også nogle produkter, som du med fordel kan inddrage, hvis du har et ønske om at tabe dig. Mange producenter tilbyder nogle såkaldte ??diet shakes?, som du med fordel kan anvende i forbindelse med et vægttab. Diet shakes indeholder nemlig alle de nødvendige proteiner, vitaminer, fibre og mineraler, som kroppen har brug for i løbet af dagen. Det betyder dermed, at du sagtens kan erstatte 1 – 2 måltider med en diet shake.

Vil du gerne tabe dig i en fart? Så læs vores guide til en suppekur som virker.

Fitness lifestyle

Hvis du vil gå all-in med fitness livsstilen, så er der faktisk flere produkter, som du med fordel kan skifte ud med nogle sundere alternativer. I dag findes der efterhånden et hav af forskellige madprodukter, som egner sig til træningslivsstilen. Du kan eksempelvis få desserter og snacks, som har fokus på proteinindholdet. Du kan også få produkter til eksempelvis bagning og madlavning og meget mere.

Du kan også nemt selv fikse en sund snack når den lille sult melder sig. Find inspiration i vores artikel om sunde snacks.

Tænk kreativt med proteinpulver

Proteinpulver kan bruges til meget mere end blot at lave proteinshakes. I dag er der faktisk næsten ikke dét, som du ikke kan lave med proteinpulver, hvilket gør det hele meget sjovere!

Vi har samlet nogle lækre og spændende opskrifter til dig, som du kan blive inspireret af, når det er tid til at tænke kreativt med proteinpulveret.

Proteinrig smoothie

Du kan aldrig gå galt i byen med en lækker smoothie, og du får kun endnu flere fordele ud af den ved at tilsætte en scoop af dit favorit proteinpulver. En smoothie indeholder nemlig et hav af de sunde kulhydrater, som man får gennem frugt og grønt, og det er derfor en ekstra bonus du kan forkæle kroppen med.

En ganske almindelig smoothie uden tilsat proteinpulver, kan have en tendens til at indeholde en større mængde af naturlige sukkerstoffer, som skaber en hurtig blodsukkerstigning, hvorefter det kan styrtdykke igen. Dette kan have en dårlig indflydelse på kroppen, da du dermed vil kunne opleve en pludselig trang til søde sager. Men når du tilsætter proteinpulver til din smoothie, vil du ikke opleve denne rutsjetur i blodsukkeret.

Hvis du har en sød tand, som er svær at stritte imod, så har vi skrevet en artikel vedrørende sund slik, som med garanti kan give dig nogle gode råd til, hvordan du får stillet sukkertrangen på en sundere og bedre måde for kroppen.

Banana Power Smoothie

Det skal du bruge:

 • 35 g jordbær eller banan proteinpulver
 • 2 bananer
 • 5-6 frosne jordbær
 • 300 ml yoghurt
 • 2 tsk. honning
 • 2-3 isterninger
Banana power smoothie

Fruity Smoothie

Det skal du bruge:

 • 35 g proteinpulver med valgfri smag
 • En halv banan
 • 3-4 jordbær
 • En lille håndfuld blåbær
 • 150 ml skummetmælk
 • 150 ml yoghurt
 • 2-3 isterninger
Fruity smoothie

Orange Peach Banana Smoothie

Det skal du bruge

 • 30 g fersken eller appelsin proteinpulver
 • 125 ml skummet mælk
 • En halv banan
 • 2-3 isterninger
orange peach banana smoothie

Protein havregrød

En stor fordel ved havegrød er, at du altid kan lave det på forhånd, og dermed har du eksempelvis hurtig og nem morgenmad til dagen efter. Derudover er havregrød også utroligt sundt for kroppen, da det er spækket med gode kulhydrater, kostfibre, sunde fedtsyrer, vitaminer, mineraler og meget mere -og havregrød er derfor perfekt at starte dagen på!

Eftersom havregrød er spækket med så mange skønne næringsstoffer, betyder det også, at din mæthedsfornemmelse vil vare i endnu længere tid, hvilket også er grunden til, at det er blevet et utroligt populært morgenmåltid.

Havregrød med hindbærkompot

havregrod med hinbaer kompot

Det skal du bruge:

 • 1 dl havregryn
 • 1 dl skummet mælk
 • 1 dl vand
 • 1 knsp. salt
 • 35 g valgfri proteinpulver

Sådan gør du

 1. Tilsæt havregryn, mælk, vand samt salt i en skål. Rør ingredienserne sammen.
 2. Sæt skålen ind i mikroovnen, og giv den ca. 2 minutter.
 3. Tag skålen ud af mikrobølgeovnen, og tilsæt derefter proteinpulveret. Rør grundigt rundt i blandingen. Hvis grøden er for tyk, kan du tilsætte lidt vand efter behov.
 4. Giv grøden 30 sekunder yderligere i mikroovnen.
 5. Afslut med topping efter eget ønske.

Klassisk protein havregrød

Klassisk protein havregrod

Det skal du bruge:

 • 100 g havregryn
 • 200 ml skummetmælk
 • 80 g friske eller frosne bær
 • 35 g vanilje eller chokolade proteinpulver
 • Lidt salt og kanel efter eget ønske

Sådan gør du

 1. Tilsæt havregryn, mælk, salt og kanel i en skål, og rør det godt sammen.
 2. Sæt skålen ind i mikroovnen i ca. 1 minut.
 3. Rør rundt i massen. Tilsæt derefter de valgte bær, og giv det endnu 1 minut i mikroovnen.
 4. Lad grøden køle lidt af. Når den er kølet af, tilsættes proteinpulveret. Sørg for at røre godt rundt i grøden, så der ikke kommer klumper.

Proteinrige scones

Nogle gange har man altså bare lyst til at sætte tænderne i noget rigtigt lækkert. Det er desværre bare sjældent, at lækkerierne er særlig sunde -men det skal denne opskrift nok lave om på. Ikke nok med at disse skønne og proteinrige scones smager fantastisk, så sørger de også for at holde dig mæt i længere tid.

proteinrige scones

Det skal du bruge:

 • 4 kopper mel
 • 4 spsk. vanilje proteinpulver
 • 1 tsk. salt
 • 2 dl kokosmælk
 • 50 g smør – evt. plantebaseret
 • 2 tsk. bagepulver

Sådan gør du

 1. Tilsæt alle ingredienserne i en skål, og pisk godt sammen med en håndmikser.
 2. Begynd derefter at forme dine scones på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er helt op til dig, hvor store eller hvor små de skal være.
 3. Sæt bagepladen ind i ovnen, og bag dem på ca. 230 grader i 8 -10 minutter.
 4. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af. Du kan både nyde dem lune med lidt smør eller kolde -det er helt op til dig.

Bodylab Whey 100 (1 kg) – Anmeldelse

Bodylab Whey 100 er uden tvivl det mest populære proteinpulver. Ikke nok med at Whey 100 er danskproduceret proteinpulver, så består det også af en blanding af 100% rent udenatureret valleprotein-koncetrat og valleprotein-isolat af den højeste kvalitet, hvilket sikrer et fantastisk og effektivt produkt.

 • Optimal kilde til ekstra protein

 • Forgrenede BCAA: 22.9%
 • Udvundet af: Frisk komælk
 • Uden: Sukker og gluten

Bodylab Whey 100 (1 kg)

  Bodylab Whey 100 er uden tvivl det mest populære proteinpulver. Ikke nok med at Whey 100 er danskproduceret proteinpulver, så består det også af en blanding af 100% rent udenatureret valleprotein-koncetrat og valleprotein-isolat af den højeste kvalitet, hvilket sikrer et fantastisk og effektivt produkt.

  Whey 100 er særlig effektiv til at øge og vedligeholde muskelmassen, og den kan derfor både bruges af dig, der ønsker at træne dig stor og stærk, men også af dig, der ønsker at holde formen ved lige.

  Et af de fantastiske elementer ved Whey 100 er, at proteinpulveret indeholder en høj biologisk værdi og hele 22,9% forgrenede aminosyrer, hvilket er særdeles effektivt for kroppens proteindepot.

  Whey 100 tilbyder hele 15 forskellige smagsvarianter, og du har derfor rig mulighed for at finde en smag, der kunne være lige noget for dig!

  Whey 100 koster 219 kr.

  Bodylab Casein Protein (750 g) – Anmeldelse

  Bodylab Casein Protein er et såkaldt ??slow release protein?, hvilket betyder, at kroppen er længere om at optage proteinen. Proteinerne er udvundet af skummetmælk, som indeholder micellar kasein og valleprotein.

  • Langsomt optagelige proteiner
  • Lækker chokoladesmag

  • Micellear kasein: 80%
  • Valleprotein: 20%
  • Uden: Sukker og gluten

  Bodylab Casein Protein (750 g)

   Bodylab Casein Protein er et såkaldt ??slow release protein?, hvilket betyder, at kroppen er længere om at optage proteinen. Proteinerne er udvundet af skummetmælk, som indeholder micellar kasein og valleprotein. Micellar kasein, som er proteinpulverets primære proteinkilde, danner såkaldte klumper nede i maven, hvilket forlænger optagelsen af proteinet.

   Proteinpulveret har en fantastisk og lækker chokoladesmag. Derudover indeholder det hele 80% micellar kasein og 20% valleprotein, og det er ovenikøbet både glutenfri og sukkerfri.

   Bodylab Casein Protein koster 209 kr.

   Impact Whey Protein (1 kg) – Anmeldelse

   Her er tale om proteinpulver af første klasse. Impact Whey Protein er det bedst sælgende proteinpulver i Storbritannien-og det er ikke uden grund! Proteinpulveret indeholder nemlig hele 21 g protein per portion, og du er derfor garanteret den nødvendige mængde af proteiner, som kroppen har brug for.

   • Bestseller i Storbritannien
   • Førsteklasses valleprotein
   • Lavt sukkerindhold

   • Protein per portion: 21 g.
   • BCAA??er: 4.5 g.
   • Fedt: 1,9 g.
   • Kulhydrat: 1 g.
   • Kalorier per portion: 103
   • Vægt: 1 kg.
   • Smagsvarianter: 40+

   Impact Whey Protein (1 kg)

    Her er tale om proteinpulver af første klasse. Impact Whey Protein er det bedst sælgende proteinpulver i Storbritannien-og det er ikke uden grund! Proteinpulveret indeholder nemlig hele 21 g protein per portion, og du er derfor garanteret den nødvendige mængde af proteiner, som kroppen har brug for.

    Proteinet bliver produceret fra en kvalitetskilde, og proteinet er udvundet fra komælk. Derudover indeholder Impact Whey Protein blot 1,9 g fedt, 1 g kulhydrat og et lavt sukkerindhold, og du kan dermed være sikker på, at kroppen får de rette næringsstoffer efter træning. Proteinpulveret indeholder også4,5 g naturlige BCAA??er, som bidrager til muskelopbygning og vedligeholdelse, så du altid er klar til næste træning.

    Eftersom Impact Whey Protein er hurtigt absorberende, anbefales det, at du indtager proteinpulveret mellen 30 -60 minutter efter endt træning, således du får den maksimale effekt.

    Derudover tilbyder Impact Whey Protein mere end 40 forskellige og lækre smagsvarianter!

    Impact Whey Protein koster 249 kr.

    Proteinshaker -Sort – Anmeldelse

    Denne proteinshaker er ganske simpel og klassisk -og den får arbejdet gjort hurtigt og nemt. Proteinshakeren har et stort og diskret design og kan rumme ca. 500 ml væske. Derudover har shakeren et filtrerings-net, som garanterer en lækker og cremet proteinshake, som er 100% klumpefri.

    • Nem og hurtigt at bruge

    • Inkluderet: Klumpefrit filtrerings-net
    • Kan indeholde: 500 ml
    • Farve: Sort

    Proteinshaker -Sort

    Det er svært at lave en proteinshake uden en shaker. En proteinshaker behøver ikke at koste alverdens, da der ikke er så stor forskel på de forskellige modeller.

    Denne proteinshaker er ganske simpel og klassisk -og den får arbejdet gjort hurtigt og nemt. Proteinshakeren har et stort og diskret design og kan rumme ca. 500 ml væske. Derudover har shakeren et filtrerings-net, som garanterer en lækker og cremet proteinshake, som er 100% klumpefri.

    Denne proteinshaker koster 39 kr.

    Bulk Vegansk Proteinpulver (1 kg) – Anmeldelse

    Omend du er veganer eller laktoseintolerant, så er dette veganske proteinpulver fra Bulk den perfekte højproteinformulering til dig. Proteinpulveret indeholder både et lavt sukkerindhold, et lavt indhold af mættet fedt også er det sojafrit.

    • Premium proteinpulver
    • Vegansk

    • Uden: Soja og gluten
    • Fremstillet på: V+ proteinblanding
    • Smagsvarianter: 7
    • Protein per portion: 23 g.
    • Vægt: 1 kg.

    Bulk Vegansk Proteinpulver (1 kg)

     Omend du er veganer eller laktoseintolerant, så er dette veganske proteinpulver fra Bulk den perfekte højproteinformulering til dig. Proteinpulveret indeholder både et lavt sukkerindhold, et lavt indhold af mættet fedt også er det sojafrit.

     Bulk Vegansk Proteinpulver er et let blandbart proteinpulver, som er lavet på baggrund af Bulks V+ plantebaserede proteinblanding. Her er tale om premium proteinpulver af den højeste kvalitet, som er fremstillet på baggrund af 5 plantebaserede kilder. Derudover er proteinpulveret spækket med det essentielle protein, som kroppen har brug for.

     Proteinpulveret indeholder hele 23 g protein per portion, hvilket er en særdeles fornuftig mængde af protein! Derudover har du mulighed for at vælge mellem 7 lækre og fyldige smagsvarianter.

     Bulk Vegansk Proteinpulver koster 249 kr.

     Scitec Whey Protein prof. (2350 g) – Anmeldelse

     Scitec Whey Protein er til dig, der ønsker en fantastisk smagsoplevelse udover det sædvanelige samtidig med, at du får fornemmelse af kvalitetsprotein. Proteinpulveret indeholder fordøjelsesenzymer, hvilket optimeret både smagsoplevelse og effektivteten af proteinpulveret.

     • Fantastisk smagsoplevelse
     • Lavt indhold af laktose
     • Højt indhold af anabolske aminosyrer

     • Indeholder: Immumoglobulinfaktioner og Fordøjelsesenzymer
     • Protein per portion: 30 g.
     • Vægt: 2350 g.

     Scitec Whey Protein prof. (2350 g)

      Scitec Whey Protein er til dig, der ønsker en fantastisk smagsoplevelse udover det sædvanelige samtidig med, at du får fornemmelse af kvalitetsprotein. Proteinpulveret indeholder fordøjelsesenzymer, hvilket optimeret både smagsoplevelse og effektivteten af proteinpulveret.

      Derudover indeholder Scitec Whey Protein også et utroligt højt indhold af de anabolske aminosyrer, hvilket er særligt effektivt for kroppens evne til at vedligeholde og opbygge muskelmasse. Proteinpulveret indeholder endda også en stor mængde af immunoglobulinfraktioner, som har til formål at forbedre dit immunforsvar samtidig med, at det hjælper kroppen med at restituere hurtigere.

      Proteinpulveret indeholder hele 30 g protein per portion, hvilket er et stort plus i bogen. Hvis dit formål er at opbygge en større muskelmasse, kan du med fordel indtage 2 af disse proteinshakes daglig for de bedste resultater. Derudover kan du vælge mellem 6 lækre smagsvarianter.

      Scitec Whey Protein koster 419 kr.

      Bodylab Clear Whey – Green Apple (500 g) – Anmeldelse

      Hvis du er på udkig efter en lidt mere innovativ og forfriskende udgave af det traditionelle proteinpulver, så er Clear Whey lige noget for dig! Her er nemlig tale om en helt ny generation af proteinpulver, som både er væsentligt lettere i konsistensen, mere forfriskende og langt mere koncentrerede end de traditionelle proteinshakes.

      • Innovativt proteinpulver
      • Forfriskende og let smag
      • Det reneste og mest koncentrerede protein
      • 99,8% laktosefrit

      • Uden: Gluten og sukker
      • Indeholder: 86% protein

      Bodylab Clear Whey – Green Apple (500 g)

       Hvis du er på udkig efter en lidt mere innovativ og forfriskende udgave af det traditionelle proteinpulver, så er Clear Whey lige noget for dig! Her er nemlig tale om en helt ny generation af proteinpulver, som både er væsentligt lettere i konsistensen, mere forfriskende og langt mere koncentrerede end de traditionelle proteinshakes.

       Bodylab Clear Whey er både glutenfri og uden tilsat sukker. Her får du de reneste og mest koncentrerede protein, som er udvundet af frisk komælk. Derudover indeholder proteinpulveret hele 86% protein, som stammer fra rent isolat, og proteinpulveret er hele 99,8% laktosefrit!

       Bodylab Clear Whey er også utrolig nem at anvende. Du skal nemlig blot tilsætte 1 scoop til 250 -300 ml vand -og voila! Du kan i øvrigt vælge mellem 7 lækre og forfriskende smagsvarianter.

       Bodylab Clear Whey koster 199 kr.

       VivoLife -PERFOM -Vegansk Proteinpulver (988 g) – Anmeldelse

       VivoLife proteinpulver er meget mere end blot proteinpulver. Først og fremmest er her tale om vegansk proteinpulver, som er fremstillet på 100% plantebaserede ingredienser. Derudover er der også tilsat BCAA til proteinpulveret, og du får dermed 2 produkter samlet i 1 produkt.

       • Vegansk
       • GMO fri
       • 100% raw

       • Indeholder: Protein + BCAA
       • Protein per portion: 25 g.
       • BCAA per portion: 6 g.
       • Tilsat: Gurkemeje ekstrakt

       VivoLife -PERFOM -Vegansk Proteinpulver (988 g)

        VivoLife proteinpulver er meget mere end blot proteinpulver. Først og fremmest er her tale om vegansk proteinpulver, som er fremstillet på 100% plantebaserede ingredienser. Derudover er der også tilsat BCAA til proteinpulveret, og du får dermed 2 produkter samlet i 1 produkt.

        Proteinpulveret indeholder hele 25 g protein og 6 g BCAA per portion, hvilket er en ganske fornuftig mængde. BCAA er nemlig særdeles effektiv, når man træner, da det hjælper kroppen med at reparere og opbygge musklerne efter træning.

        VivoLife proteinpulver er ovenikøbet tilsat gurkemeje ekstrakt, hvilket har en utrolig sund effekt på kroppen. Derudover har pulveret en silkeblød tekstur og en lækker smag, hvilket gørdet til en fornøjelse at drikke. Du kan vælge mellem 7 lækre smagsvarianter.

        VivoLife proteinpulver koster 379 kr.

        Shapenation Proteinpulver (750 g) – Anmeldelse

        Her får du et fantastisk og smagsfuldt proteinpulver! Her er nemlig stort fokus på at skabe en lækker og rund smag samt en god opløsning, der er let at drikke. Derudover er proteinpulveret uden tilsat sukker samtidig med, at det er 100% whey proteinpulver, som er udvundet fra komælk.

        • Fokus på lækker smagsoplevelse
        • Smagstestet inden hver produktion

        • Protein per portion: 30 g.
        • vægt: 750 g.

        Shapenation Proteinpulver (750 g)

        Her får du et fantastisk og smagsfuldt proteinpulver! Her er nemlig stort fokus på at skabe en lækker og rund smag samt en god opløsning, der er let at drikke. Derudover er proteinpulveret uden tilsat sukker samtidig med, at det er 100% whey proteinpulver, som er udvundet fra komælk.

        Shapenation proteinpulver ankommer i en bøtte bestående af hårdt plast, hvilket gør det utrolig nem at opbevare i modsætning til de traditionelle poser, som det meste proteinpulver ankommer i. Den fylder dermed ikke så meget inde i skabet, og du kan også stable andre ting og sager oven på bøtten, hvis der er behov for det.

        Proteinpulveret er både ideel til dig, der ønsker at tabe dig eller til dig, der ønsker at opbygge muskelmasse. Derudover indeholder en portion hele 30 g protein, hvilket er særdeles positivt.

        Derudover er Shapenation proteinpulver 100% dansk produceret, og der foretages en smagstest inden hver produktion, så du er garanteret en fantastisk smag. Du kan vælge mellem 3 smagsvarianter i form af chokolade, jordbær og vanilje.

        Shapenation Proteinpulver koster 149 kr.

        Slow-Release Micellært Kasein (1 kg) – Anmeldelse

        Slow-Release Micellært Kasein er et fantastisk proteinpulver, som giver hele 23g protein per portion. Kasein proteinpulver tager væsentligt længere om at blive fordøjet i kroppen, og det er derfor perfekt at bruge mellem dagens måltider, så du altid er sikker på, at kroppen får tilført tilstrækkeligt med protein.

        • Langsomt optageligt
        • Vegetarisk
        • Fuldstændig aminosyreprofil

        • Protein per portion: 23 g.
        • Smagsvarianter: 4
        • Uden: Gluten

        Slow-Release Micellært Kasein (1 kg)

         Slow-Release Micellært Kasein er et fantastisk proteinpulver, som giver hele 23g protein per portion. Kasein proteinpulver tager væsentligt længere om at blive fordøjet i kroppen, og det er derfor perfekt at bruge mellem dagens måltider, så du altid er sikker på, at kroppen får tilført tilstrækkeligt med protein.

         Det anbefales at tilsætte 1 stor skefuld af proteinpulveret i 250 -300 ml vand eller mælk 30 minutter inden sengetid. Eftersom at kasein er langsomt optageligt, er det derfor ideelt at indtage lige før sengetid, således kroppen har tilstrækkeligt med proteiner at arbejde med i løbet af natten.

         Der er mulighed for at vælge mellem 4 lækre smagsvarianter, og der er mulighed for at opdragere til 2,5 kg og 5 kg.

         Slow-Release Micellært Kasein koster 246 kr.

         Bodylab Vegan Blend Vanilla (400 g) – Anmeldelse

         Bodylab Vegan Blend Vanilla er særlig ideel til veganeren. Her stammer proteinet nemlig ikke fra animalske produkter, og den er derfor også særlig ideel til den laktoseintolerante. I stedet er proteinet udvundet fra plantebaserede proteinkilder i form af havre-, ris-, hamp-samt ærteprotein, og du er dermed sikret et højt proteinindhold af fantastisk kvalitet.

         • Vegansk
         • Fremstillet på flere plantebaserede proteinkilder
         • Indeholder de essentielle BCAA??er

         • Uden: Sukker
         • Smag: Vanilje
         • Vægt: 400 g.

         Bodylab Vegan Blend Vanilla (400 g)

          Bodylab Vegan Blend Vanilla er særlig ideel til veganeren. Her stammer proteinet nemlig ikke fra animalske produkter, og den er derfor også særlig ideel til den laktoseintolerante. I stedet er proteinet udvundet fra plantebaserede proteinkilder i form af havre-, ris-, hamp-samt ærteprotein, og du er dermed sikret et højt proteinindhold af fantastisk kvalitet.

          Normalt indeholder plantebaseret proteinpulver ikke ligeså mange essentielle aminosyrer, som animalskprotein. Men eftersom dette proteinpulver er baseret på flere forskellige plantebaserede proteinkilder, er du dermed sikret at alle dine behov dækkes.

          Bodylab Vegan Blend Vanilla koster 139 kr.

          Sojaprotein 90% (500 g) – Anmeldelse

          Sojaprotein er et fantastisk alternativ til dig, der ønsker den veganske mulighed. Her er tale om vegansk proteinpulver af høj kvalitet, således du er sikret alt, hvad kroppen har brug for. Det fantastiske ved sojaproteininsolat er, at det har et højt indhold af protein og kun ganske få kulhydrater, hvilket også gør det særligt ideel til dem, der blot ønsker at holde formen eller tabe sig.

          • Vegansk
          • Høj kvalitet
          • Højt indhold af protein
          • Ganske få kulhydrater

          • Fremstillet af: ?kologiske sojabønner
          • Vægt: 500 g.

          Sojaprotein 90% (500 g)

           Sojaprotein er et fantastisk alternativ til dig, der ønsker den veganske mulighed. Her er tale om vegansk proteinpulver af høj kvalitet, således du er sikret alt, hvad kroppen har brug for. Det fantastiske ved sojaproteininsolat er, at det har et højt indhold af protein og kun ganske få kulhydrater, hvilket også gør det særligt ideel til dem, der blot ønsker at holde formen eller tabe sig.

           Sojaproteininsolat absorberes hurtigt og kroppen, og det anbefales derfor at indtage proteinpulveret mellem 30 -60 minutter efter endt træning, såfremt formålet er at opbygge en større muskelmasse.

           Sojaprotein 90% koster 94 kr.

           Shaker Essentials Pakke – Anmeldelse

           Denne pakke er perfekt til dig, der skal starte helt fra scratch. Her får du nemlig alt det essentielle, som du har brug for uanset om du ønsker at opbygge større muskelmasse, eller bare ønsker at supplere lidt ekstra protein til den daglige kost.

           • Førsteklasses proteinpulver
           • Medfølgende minishakker (400 ml)

           • Indeholder: Proteinpulver (1kg) + shaker
           • Protein per portion: 21 g.
           • Type: Whey protein

           Shaker Essentials Pakke

            Denne pakke er perfekt til dig, der skal starte helt fra scratch. Her får du nemlig alt det essentielle, som du har brug for uanset om du ønsker at opbygge større muskelmasse, eller bare ønsker at supplere lidt ekstra protein til den daglige kost.

            Impact Whey Protein er en førsteklasses valleprotin af høj kvalitet. Her er ikke sparet på noget som helst, og du kan dermed føle dig sikker på, at kroppen får lige præcis dét, den har brug for. Proteinpulveret indeholder 21 g protein per portion, hvilket dækker proteinbehovet hos de fleste. Derudover indeholder det 4,5 g BCAA??er og 3,6 g glutamine.

            Der medfølger en minishaker, som er nem at tage med i træningstasken grundet dens størrelse. Det fantastiske ved denne proteinshaker er, at den altid skaber en klumpefri og jævn proteinshake, uanset hvilke ingredienser du blander proteinpulveret med. Derudover kan shakeren indeholder op til 400 ml væske, og den har en unik blandingskugle, som sikrer en optimal shake.

            Denne pakke koster 179 kr.

            Muskelpakke Start – Anmeldelse

            Denne pakke er perfekt til dig, der ønsker at opnå en større muskelmasse -her får du nemlig alt det, som du har brug for samlet i én pakke. I denne pakke medfølger der nemlig både Core Whey Protein, Core Kre-Alkalyn, Core BCAA samt en proteinshaker.

            • Muskelpakke
            • Kvalitets valleprotein

            • Indeholder: Core Whey Protein og Core Kre-Alkalyn
            • Medfølger: Proteinshaker

            Muskelpakke Start

             Denne pakke er perfekt til dig, der ønsker at opnå en større muskelmasse -her får du nemlig alt det, som du har brug for samlet i én pakke. I denne pakke medfølger der nemlig både Core Whey Protein, Core Kre-Alkalyn, Core BCAA samt en proteinshaker.

             I bund og grund indeholder denne muskelpakke alt, hvad du har brug for, hvis du ønsker at blive stærkere. Alle produkterne er nøje udvalgt, således du kun får de bedste produkter, som kan imødekomme dine ønsker på bedste vis.

             Core Wheyer et højtkoncentreret valleprotein med et proteinindhold på op til 80%. Whey er et suverænt protein, og det er også uden tvivl den mest populære proteintype i dag. Derudover er proteinpulveret lav på både fedt og kalorier, således du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt proteinpulveret kan medføre en øget vægt.

             Core Kre-Alkalyn er en hel særlig form for kreatin. Kreatin har nemlig en tendens til at skabe væskeophobning i kroppen, men dette slipper du for med Core Kre-Alkalyn. Kreatin er særdeles vigtigt for kroppen, når du styrketræner, da den i bund og grund danner mere brændstof til kroppen, således du ikke vil opleve en fysisk udmattelse, og du kan dermed præstere væsentligt længere end hvis du ikke tog kreatin.

             BCAA er aminosyrer, hvilket også er særdeles vigtigt for kroppen. BCAA hjælper nemlig kroppen med at vedligeholde og opbygge muskelmassen, således du hurtigere kan vokse dig større og stærkere.

             Denne muskelpakke koster 535 kr.

             Functional Nutrition Starter Pack – Anmeldelse

             Functional Nutrition Starter Pack er en fantastisk starts pakke til dig, der ønsker at komme i gang med træningen. Denne pakke indeholder nemlig både Whey 100 proteinpulver, Pre-Workout, Intra Workout samt en proteinshaker -og du får dermed produkter til før, under og efter træning!

             • Starter pakke
             • Whey 100 proteinpulver

             • Indeholder: Pre-Workout og Intra Workout
             • Inkluderet: Proteinshaker

             Functional Nutrition Starter Pack

              Functional Nutrition Starter Pack er en fantastisk starts pakke til dig, der ønsker at komme i gang med træningen. Denne pakke indeholder nemlig både Whey 100 proteinpulver, Pre-Workout, Intra Workout samt en proteinshaker -og du får dermed produkter til før, under og efter træning! Whey 100 proteinpulver smager af vanilje, og ankommer i en pose på 850 g. Proteinpulveret indeholder en høj mængde af protein, og er uden tilsat sukker.

              Whey 100 er det såkaldte valleprotein, hvilket er et protein af høj kvalitet, der også indeholder et højt indhold af de essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for i forbindelse med træning. Derudover indeholder hver portion 25,75 g protein.

              Pre-Workout smager af Candy Lemon smag, og ankommer i en plastikbøtte med 300 g. Pre-Workout er beregnet til før træning, da det har til formål at give din krop et ordenligt skud af energi, så den er klar til dagens træning. Intra Workout smager af Mango Ice Tea, og ankommer i en plastikbøtte med 300 g.

              Intra Workout er et BCAA-pulver. som består af 3 forgrenede aminosyrer. Det er i øvrig uden tilsat sukker, og kan også bruges af veganere. Endeligt medfører der også en FunctionalNutrition proteinshaker, som kan indeholde 400 ml væske. Shakeren er både BPA og DEHP fri, og er perfekt til flere formål omend det omhandler proteinshakes, kreation, pre-workout eller lignende.

              Denne pakke koster 429 kr.

              Star Nutrition Vegan Startpack – Anmeldelse

              Denne starter pakke er perfekt til dem, der foretrækker den veganske mulighed. Her er nemlig tale om en eksklusivprotein-og vitaminpakke, der er fremstillet på plantebaserede ingredienser. Produkterne er nøje udvalgt, så du får de bedste veganske produkter, som skaber fantastiske resultater.

              • Starter pakke
              • Vegansk

              • Indeholder: BCAA, Magnesium og B-Complex
              • Type: Soja proteinpulver

              Star Nutrition Vegan Startpack

               Denne starter pakke er perfekt til dem, der foretrækker den veganske mulighed. Her er nemlig tale om en eksklusivprotein-og vitaminpakke, der er fremstillet på plantebaserede ingredienser. Produkterne er nøje udvalgt, så du får de bedste veganske produkter, som skaber fantastiske resultater.

               I denne pakke medfølger der både proteinpulver, der er fremstillet på sojabønner, BCAA, magnesium samt B-Complex kapsler.Soy Protein Isolate er et vegansk proteinpulver, der er fremstillet på sojabønner. Proteinpulveret har en lækker og fyldig smag af chokolade -der er dog mulighed for at vælge andre smagsvarianter, hvis dette ønskes.

               Soy Protein Isolate består af hele 84% protein, som er særdeles effektiv i forbindelse med muskelopbygning.

               Ultimate BCAA består af de essentielle aminosyrer. Her er tale om et kvalitetsprodukt, både er helt uden sukker og kulhydrater. Derudover er Ultimate BCAA utroligt letopløseligt, og du kan derfor hurtigt og nemt lave en shake med lidt tilsat vand. Endeligt er BCAA også særdeles effektiv til at fremme restitutionen af muskelvævet.

               Derudover indeholder starter pakken også B-Complex, som indeholder 9 ulige vitaminer og cholin. Det betyder, at hver kaspel som minimum giver hele 100% af ADI af alle de vigtige b-vitaminer. Der medfølger også magnesium kapsler, som formindsker træthed og udmatning.

               Denne starter pakke koster 556 kr.