kvinde som anvender squat rack

Squat rack bedst i test 2022

?nsker du at komme i gang med styrketræning, så er det oplagt med et squat rack / bænkpres stander. Et squat rack er et solidt stativ, som bruges til at holde din vægtstang, når du træner.

?nsker du at komme i gang med styrketræning, så er det oplagt med et squat rack / bænkpres stander. Et squat rack er et solidt stativ, som bruges til at holde din vægtstang, når du træner. Ved at indstille dit squat rack i den korrekte højde, får du det optimale udgangspunkt, når du skal styrketræne.

Et squat rack behøver hverken at være dyrt eller besværligt at benytte. Racket er ikke større, end at du sagtens kan have det til at stå i dit hjem. Det kan f.eks. være som en permanent løsning, hvor racket altid står fremme, eller også kan det nemt findes frem, når du ønsker at træne.

Du kan ofte finde et squat rack til en ganske overkommelige pris, som egner sig til begyndere, men generelt gælder det, at squat racks findes i mange forskellige prisklasser.

Du vil i denne artikel få et indblik i:

Hvad et squat rack er

Teknikken bag et squat rack

Fordele ved et squat rack

Et udvalgt af de bedste modeller på markedet

Hvad er et squat rack?

Squat rack, squatstativ, vægtstativ eller bænkpres stander ?? kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det smarte stativ, er det en vigtig del af styrketræningen.

Et ??squat rack?? er et stativ, som er designet til at træne squats, når du benytter vægte. Siden 1930??erne har squat-stativet været en fast bestanddel af træningscentret, og her bruges det naturligvis til at træne squats, men også til bænkpres og andre øvelser.

Hvad er squat?

Et squat er et klassisk løft i styrketræning, og derfor en øvelse, du kommer til at gentage mange gange under din træning. Af denne grund er det vigtigt at have udstyret i orden.

Et squat foretages ved at du trækker vejret ind, spænder op i maven, og langsomt sænker bagdelen bagud. Bevægelsen minder om den, du laver, når du skal til at sætte dig på en stol.

Når du er kommet ud i den ønskede position, gælder det om at komme hurtigt op igen. Her strækkes der i benene, ligesom der spændes i ballerne. Presser du fra med hælene, får du aktiveret ballemusklerne rigtigt.

Squat styrker musklerne i mange områder på én gang, idet muskulaturen i både hofter, baller, lår, mave og ryg aktiveres. Når du udfører squat med vægte, øges presset naturligvis på disse områder, og du kan presse musklerne til det yderste.

kvinde squatter med vægtstang

Squat med et squat rack

Det kan være svært at udføre et korrekt squat med vægte uden et squat rack. Et squat rack sørger nemlig for, at du får placeret vægtstangen (og vægtene) direkte på ryggen. På denne måde undgår du uhensigtsmæssige bevægelser.  

Mange squat racks kan desuden give en ekstra sikkerhed i forbindelse med træningen. Dette sker gennem de påmonterede safety bars, der kan gribe vægtstangen, hvis du skulle være så uheldig at taber den. Safety bars hjælper også til at gribe / holde stangen, hvis du ikke kan komme tilbage til din udgangsposition.

Et squat rack gør det også muligt at træne skulderpres, rack pulls, bænkpres og meget mere. Et squat rack / squat stativ er således et essentielt redskab til styrketræning. Vil du gerne have mere ud af din træning med et squat rack? så kan du evt. investere i en vægtvest, som du kan have på under din træning. Vi har samlet en oversigt over de bedste vægtveste på 20 kg. og vægtveste på 30 kg. markedet lige nu.

Opbygning af et squat rack

Det mest simple squat rack består af to til fire lodrette stænger, som er forbundet af en eller to tværstænger. Ofte er stativet forsynet med solide fødder, så det bliver stående, hvor det skal, men et squat rack kan også være monteret i væggen.

De opretstående stænger er gerne forbundet til hinanden, men der findes også squat racks, der er opbygget af to fritstående, separate enheder.

Er stativet delt i to på denne måde, er det naturligvis vigtigt, at hver del har en markant egenvægt og kraftige fødder, så delene bliver stående, hvor de skal, under øvelserne.

Kroge og safety bars

Langs de vertikale standerne er der som regel monteret greb / kroge, som kan gribe fat om en vægtstang, ligesom der kan være monteret såkaldte safety bars længere nede på stativet. Safety bars sørger for at gribe vægtstangen, hvis du skulle miste kontrol over den.

Squat stativets stænger kan enten justeres i højden, så det passer perfekt til den person, der skal styrketræne, eller også kan grebet flyttes op og ned, så du opnår den bedste position.

Det er naturligvis vigtigt, at stativet kan indstilles i den korrekte højde, så du opnår den bedste arbejdsstilling under øvelserne.

Nogle squat racks kan indstilles i længden, så stativet passer perfekt til dine vægtstænger, mens andre modeller har en fast længde.

Vælger du en model med to fritstående standere, kan du naturligvis frit placere dem, så de står i den ønskede afstand fra hinanden.

Typer af squat racks

Der findes flere forskellige typer af squat racks. Udover den traditionelle model findes der bl.a. half rack, smith rack, power rack mf.

Half rack

Et half rack er det mest simple squat rack, idet denne model (som navnet indikerer) er halveret i forhold til det fulde squat rack. 

Det såkaldte ??halve stativ?? består af en metalramme med to lodrette stænger og en topstang, der binder dem sammen. Denne stang kan også benyttes til pull-ups. Det traditionelle eller ??fulde?? squat rack består af fire eller flere lodrette stænger, men det halve stativ har altså blot to. Vil du gerne kunne lave push ups der hjemme, kan du også overveje at investere i en ribbe eller en pull up bar.

Et half rack fylder mindre end modellen i fuld størrelse, og er således lettere at have plads til derhjemme. Herudover er et half rack også ofte billigere end den større model.

Fordele og ulemper ved et half rack:

 • Fordel: Kompakt og fylder mindre
 • Fordel: Stor mobilitet
 • Fordel: Prisvenligt alternativ til smith rack og power rack
 • Ulempe: Begrænset sikkerhed

Smith rack

kvinde anvender smith rack

Et smith rack eller en ??smith-maskine?? er en lidt mere kompleks udgave af det klassiske squat rack. Et smith rack består af en vægtstang, der er fastgjort i stålskinner, så vægtstangen udelukkende kan hæves og sænkes i en lodret eller næsten lodrette bevægelse.

Det er populært at bruge et smith rack, hvis du træner for dig selv i fitnesscentret, da du kan træne med tunge vægte, uden at have en makker, til at hjælpe dig. Smith racken er nemlig mere sikker at bruge end de klassiske squat racks.

Det fastlåste system betyder, at vægtstangen altid bliver hvor den skal, og du har således altid stangen under kontrol. Da du ikke skal bruge kræfter på at stabilisere vægtstangen, kan du fokusere al energi på at løfte vægten.

Den maksimale vægtbelastning på et smith rack er ganske stor, og racket er ofte monteret i en kraftig og stabil ramme.

Fordele og ulemper ved et smith rack:

 • Fordel: ?velserne er væsentligt nemmere, fordi maskinen balancerer vægtstangen for dig
 • Fordel: Mulighed for at løfte mere vægt, fordi maskinen gør noget af arbejdet for dig
 • Fordel: ?ger sikkerheden
 • Ulempe: Begrænser din mobilitet
 • Ulempe: Fylder meget

Power rack

Et power rack (også kaldet ??power cage?? eller ??squat cage?? er en stor og solid squat rack, der bedst kan beskrives som et stålbur, som du står i, mens du træner. Et power rack er gerne forsynet med fire lodrette stænger og er således ganske stabil, men kan bestå af både 6 eller 8 stænker. Mellem stængerne findes horisontale safety bar.

Et power rack har flere lighedstræk med det føromtalte smith rack. Forskellen består i, at vægtstangen i et smith rack er låst fast til rammen, mens vægtstangen er fri i et power rack. Du bruger altså en helt almindelig vægtstang og vægtskiver.

Det er desuden ofte muligt at opbevare vægtskiver på siderne, hvilket kan være ganske praktisk, ligesom det øger stativets stabilitet.

Et klassisk power rack er opbygget som en stor firkant. Når du skal udføre dine vægtløftingsøvelser, placerer du dig i midten af denne firkant, hvor du hele tiden er beskyttet af safety bars.

Vægtbelastningen kan være meget høj i et power rack, da vægten fordeler sig på minimum fire belastningspunkter. Power racks har typisk en maksimal vægtbelastning på 400 ?? 600 kg. Ofte er et power rack udstyret med en pull up bar, hvilket giver mulighed for at lave flere forskellige træningsøvelser.

Fordele og ulemper ved et power rack:

 • Fordel: Stabilt og mulighed for stor vægtbelastning
 • Fordel: God mobilitet
 • Fordel: ?get sikkerhed
 • Fordel: Mulighed for at lave pull ups og andre øvelser
 • Ulempe: Høj anskaffelsespris
 • Ulempe: Fylder meget

Relaterede produkter

Er du interesseret i styrketræning og vægtløftning, så findes der meget forskellige udstyr, du kan kaste dig over. Et squat rack kan være en stor investering ?? særligt hvis du ikke ved, hvor meget du ender med at bruge vægtløftningsstativet ?? og du kan derfor overveje at starte ud med mindre omkostningstungt udstyr. Vi har blandt andet skrevet en artikel om træningsudstyr til hjemmet, hvor du kan finde inspiration.

Det kunne f.eks. være en såkaldt kettlebell ?? et simpelt men effektivt træningsudstyr, som giver muskler på armene. Du kan læse vores guide til de bedste kettlebells her.

Du kan naturligvis overveje et par klassiske håndvægte: Du finder din guide til de perfekte håndvægte her.

kvinde laver squats med kettlebell

Sikkerhed

Sikkerhed er et vigtigt element, når det gælder vægtløftning og squat racks. Du kan komme alvorligt til skade, hvis du ikke udfører øvelserne korrekt, eller hvis du mister kontrollen over vægtstangen. En vægtstang med flere hundrede kilo kan forårsage voldsomme skader på dig og dine omgivelser.

Vil du gerne dyrke vægtløftning, er det en god idé at gøre det sammen med en makker. Indenfor vægtløftning bruges betegnelsen ??spotter??. En spotter er en person, som hjælper dig med at udføre de forskellige vægtløftningsøvelser.

Dette kan både ske gennem opmuntring og peptalks, men også ved at sikre den fornødne sikkerhed. En god spotter ved, hvornår han skal gribe ind og hjælpe med et løft (f.eks. ved at føre vægtstangen tilbage til dens stationære position).

Selvtræning med vægte

Der er flere fordele ved at træne vægtløftning sammen med en makker, så man på skift kan agere spotter for hinanden. Det kan dog ikke altid lade sig gøre, og det er naturligvis ærgerligt at måtte undvære træningen af den grund, og derfor skal det selvfølgelig også være muligt at træne for sig selv.

Der er altid en risiko forbundet med at udføre vægtløftning alene, og det er derfor vigtigt, at du vurderer de forskellige risikoparametre. I fitnesscentret er det som regel muligt at benytte et power rack eller et smith rack, hvor sikkerheden er højere, mens det ofte ser anderledes ud derhjemme.

Af praktiske og økonomiske årsager vælger mange et half rack som træningsredskab til hjemmet, og her er sikkerheden ikke på højde med de mere omfattende modeller.

Selvom et half rack ofte er forsynet med safety bars (også kaldet spotterarme), så har de ikke samme sikkerhedsniveau som de safety pins eller straps, der findes på et fuldt power rack.

Safety bars på et half rack stikker ofte blot få centimeter ud fra rammen. Dette fungerer ganske glimrende i forbindelse med bænkpres, men når du udfører squats, har disse barer ikke helt samme effekt.

Fordele og ulemper ved et squat rack

Der er både fordele og ulemper ved at have sit eget squat rack derhjemme. Først og fremmest er der spørgsmålet om plads. Et squat rack fylder ganske meget, og det er således vigtigt at have god plads i hjemmet, hvis du skal kunne bruge udstyret optimalt.

Der er stor forskel på, om du vælger den simple half rack eller den fuldt udbyggede power rack, eftersom en half rack blot fylder det halve. Udover selve squat racket er det også vigtigt med god plads omkring dit rack. Det skal både være nemt og behageligt at benytte.

Det fungerer selvsagt ikke optimalt, hvis dit squat rack er presset sammen i et hjørne af rummet. Tænk også over loftshøjden. For at kunne bruge dit squat rack optimalt, er det vigtigt med en god loftshøjde. Det gælder særligt, hvis du også vil bruge stativet til pull ups og lignende øvelser.

man løfter vægtstang

Hjemmet eller fitnesscentret

Et squat rack er et vigtigt redskab, hvis du ønsker at styrketræne med vægte, men skal du træne derhjemme eller i det lokale fitnesscenter? Har du ikke dyrket styrketræning og vægtløftning tidligere, kan det være en god idé at prøve det af i et fitnesscenter, inden du beslutter dig for at købe udstyret.

Ved at melde dig ind i et fitnesscenter, kan du prøve nogle forskellige squat racks, og således finde ud af, om vægtløftning er interessant for dig, og hvilket squat rack, du i så fald skal investere i. Du har også mulighed for at få hjælp og vejledning til at udføre de forskellige øvelser. Denne mulighed har du selvsagt ikke derhjemme.

Fordele ved at træne hjemme

Der er imidlertid også mange fordele ved at træne derhjemme frem for i fitnesscentret. Når man skal holde sin træning ved lige, er det vigtigt at det er nemt at træne. Er træningspassene forbundet med besvær, ender man ofte med at spring et træningspas over. Foregår træningen derhjemme, har du imidlertid ingen undskyldning for at droppe dagens træningsprogram.

Vil du gerne vide mere om hvordan du selv kan sammensætte et hjemmetræningsprogram, kan du læse vores artikel om hjemmetræning.

De trygge rammer derhjemme kan også have en positiv effekt på din træning ?? særligt hvis du er nybegynder, som ikke kommer i fitnesscentret for at vise dig frem.

Og så er der naturligvis også det økonomiske aspekt. Et medlemskab til et fitnesscenter kan være dyrt, og udgiften til et squat rack og dertilhørende vægte kan således hurtigt tjenes ind sammenlignet med centrets månedlige kontingent.

Vægmonteret squat rack

Som alternativ til de fritstående modeller, kan du vælge et vægmonteret squat rack. Den vægmonterede model omtales også gerne som et foldbart squat rack (foldable squat rack), da stativets arme kan foldes sammen. På denne måde fylder dit squat rack minimalt i hjemmet.

Det kræver ganske meget plads at have et fritstående squat rack derhjemme, og mange vælger derfor en vægmonteret model, som nemt kan installeres i garagen, på gæsteværelset eller et helt tredje sted, hvor der er plads. Et vægmonteret squat rack fylder som regel blot 10-15 cm, når det er foldet sammen. På denne måde kan du få det optimale ud af pladsen i hjemmet. Et traditionelt fritstående squat rack kan naturligvis også pakkes væk, i de perioder, hvor det ikke benyttes, men det er dog noget mere besværligt.

Solidt og holdbart

En anden fordel ved et vægmonteret squat rack er, at du ofte får et solidt og holdbart squat rack for få penge. Eftersom stativet monteres på væggen, opnår du hurtigt et mere stabilt stativ, end hvad de fritstående modeller i samme prisklasse kan præstere.

Der er dog også nogle ulemper ved det vægmonterede squat rack. Selvom stativet er stabilt, da det er boltret fast i væggen, så opnår du ikke samme kvalitetsniveau, som ved de dyre fritstående modeller, ligesom de væghængte racks ikke kan klare en lige så stor belastning.

Sikkerhed ved vægmonteret rack

Sikkerhedsmæssigt er den væghængte model heller ikke på højde med hverken smith rack eller power rack, men kan bedst sammenlignes med det simple half rack. Der medfølger dog som regel safety bars. Indstillingsmulighederne er også ofte begrænsede ?? både når det gælder højde og bredde.

Og så er der det med opbevaring af vægte. Mange vægtløftere foretrækker et squat rack med opbevaring af vægte, og det er ikke muligt på et vægmonteret rack. Til gengæld har du jo væggen lige ved siden af racket, så her kan du passende montere holdere til dine vægtskiver.

Squat rack med opbevaring af vægte

Mange squat racks giver mulighed for opbevaring af de vægtskiver, som ikke er i brug. Vægtskiverne hænges på de dertil indrettede kroge, som er monteret på stativets stolper. At have vægtskiverne placeret her er praktisk, da de altid er lige ved hånden, når du skal justere vægten på stangen, men vægtskiverne bidrager også til at stabilisere racket.

Når vægtskiverne hænger på dit squat rack, er de gerne placeret i en højde, der gør det let at håndtere dem, og opgaven med at montere dem på vægtstangen foregår dermed i en god arbejdshøjde. Udover de praktiske fordele der er forbundet med at opbevare vægtskiverne på selve stativet, så er der naturligvis også et æstetisk element. Det kan nemlig se ganske blæret ud, når de forskellige vægte hænger side om side på stativet.

mand holder vægtstang på half rack

Squat rack med pull up bar

Mange squat racks er forsynet med en pull up bar, hvilket kan give dig en god afveksling, når du træner. Selvom du primært ønsker at benytte dit squat rack i forbindelse med vægtløftning, kan det være en god idé at supplere træningen med nogle pull ups.

Pull ups eller armstræk hjælper til at strække musklerne ud, ligesom du får trænet de vigtigste muskler i arme, skuldre og mave. For at en pull up bar fungerer optimalt i dit squat rack, skal stativet være solidt og stabilt. Selvom et squat rack er forsynet med en pull up bar, er den ikke meget bevendt, hvis stativet ikke står solidt på gulvet ?? eller er boltret fast til væggen.

Har du ømme muskler efter din træning, kan du blandt andet bruge pull up baren til at strække din overkrop ud. Alternativt kan du investere i en massagepistol, som hjælper på de ømme muskler. Læs vores artikel om massagepistoler og hvilke der er de bedste på markedet lige nu.

Tilbehør til squat rack

Som tilbehør til dit squat rack, skal du naturligvis bruge en vægtstang og forskellige vægtskiver. Du kan også købe samlede pakker, hvor vægtskiverne følger med til dit squat rack. Herudover vælger mange at anskaffe en træningsbænk, så racket også kan benyttes til bænkpres.

Her er det en fordel at vælge en bænk med forskellige indstillingsmuligheder, så den både kan fungere som fladbænk, inclinebænk og declinebænk. Du kan også overveje en træningselastik, som kan benyttes sammen med dit squat rack. Læs mere om træningselastikker her.

For at beskytte dit gulv mod ridser og mærker, er det også altid en god idé at købe en gulvmåtte til dit fitnessudstyr. Gummifødder og lignende, som er monteret på dit udstyr kan i nogle tilfælde smitte af eller ridse, selvom de skulle beskytte dit underlag.

Produktanmeldelser

Semi Pro Squat / Bænkpres Stander MS-S108 – Anmeldelse

Med denne semi-pro model får du de bedste forudsætninger for at træne med vægte i god kvalitet. MS-S108 er ganske solid / stabil, og kan således klare selv de tungeste vægte.

 • Stabil konstruktion som sikrer perfekt sikkerhed
 • 22 cm plads til at hænge vægtskiver op (fra 25MM)

 • Belastning: Op til 300 kg
 • Justeringsmuligheder: 8 (fra 89cm til 159cm)
 • Fødder: Skridsikre og støddæmpende
 • Egenvægt: 10 kg

Semi Pro Squat / Bænkpres Stander MS-S108

  Med denne semi-pro model får du de bedste forudsætninger for at træne med vægte i god kvalitet. MS-S108 er ganske solid / stabil, og kan således klare selv de tungeste vægte. Modellen er perfekt til den krævende udøver, der er dedikeret til styrketræning, og kan ligeledes benyttes i et mindre fitnesscenter.

  ProForm Mounted Wall Rack – Anmeldelse

  Har du kun begrænset plads til rådighed, så er det vægmonterede squat rack fra ProForm et ideelt valg.

  • Foldbare arme med en længde på 102 cm
  • Mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr

  • Belastning: Op til 375 kg
  • Medfølger: Pull-up stang og safety bars
  • Længde: 102 cm
  • Bredde: 140 cm
  • Højde: 224 cm

  ProForm Mounted Wall Rack

   Har du kun begrænset plads til rådighed, så er det vægmonterede squat rack fra ProForm et ideelt valg. ProForms Mounted Wall Rack er perfekt, hvis du gerne vil indrette dit eget fitnessrum i garagen, men stadig have plads til et parkere bilen.

   ProForm Mounted Wall Rack har foldbare (og meget solide) arme, som nemt kan drejes. På denne måde stikker stativet blot 10 cm ud i rummet, når det er foldet sammen. Når stativet er foldet ud, har armene en praktisk længde på 102 cm.

   Der medfølger både safety bars og en praktisk pull-up stang, mens det er muligt at tilkøbe forskellige ekstraudstyr.

   American Barbell Squat Stand – Anmeldelse

   American Barbell har mere end 90 års erfaring med at udvikle træningsudstyr af højeste kvalitet, og det kommer også til udtryk i dette rå og stabile squat rack.

   • Justerbar højde og bredde
   • Flot og råt stål-look
   • Enkel og indbydende opbygning

   • Belastning: Ingen maks
   • Bredde: 122 cm
   • Dybde: 87 cm
   • Højde: 189 cm

   American Barbell Squat Stand

    American Barbell har mere end 90 års erfaring med at udvikle træningsudstyr af højeste kvalitet, og det kommer også til udtryk i dette rå og stabile squat rack. Du får et af markedets bedste produkter, som samtidig har et fremragende udtryk. Enkelt og stilrent ?? et rack man har lyst til at have stående derhjemme.

    Racket er udført i sort stål og er særdeles kompakt. Dermed sparer du plads i forhold til mange af markedets øvrige løsninger. Trods den beskedne størrelse, er der tale om et virkelig stabilt og kraftigt squat rack, som også kan boltes fast til gulvet, hvis du skulle ønske det.

    CPro9 Squat Rack – Anmeldelse

    CPro9 Squat Rack er et godt og enkelt squat rack til en overkommelig pris.

    • Justerbar højde og bredde
    • Kompakt og praktisk
    • Ideel til bænkpres

    • Medfølger: Sikringskroge til vægtstang
    • Egenvægt: 17,5 kg
    • Belastning: Op til 150 kg

    CPro9 Squat Rack

    CPro9 Squat Rack er et godt og enkelt squat rack til en overkommelig pris. Modellen er ganske kompakt, og således oplagt til dig, der ikke har meget plads derhjemme, ligesom prisen gør CPro9 til en god investering for nybegyndere. En praktisk detalje er, at racket kan justeres meget lavt, så det passer perfekt til bænkpres.

    Odin Power Rack – Anmeldelse

    Odin Power Rack er for dig, der er på jagt efter det ultimative home gym til en overkommelig pris. Det stabile og indbydende rack kan både benyttes derhjemme, i mindre fitnesscentre eller på arbejdspladser.

    • Kan boltres fast i gulvet
    • God sikkerhed
    • Mulighed for forskellige træningsøvelser

    • Medfølger: J-Hooks og safety arms
    • Længde: 133 cm
    • Bredde: 176 cm
    • Højde: 215 cm

    Odin Power Rack

    Odin Power Rack er for dig, der er på jagt efter det ultimative home gym til en overkommelig pris. Det stabile og indbydende rack kan både benyttes derhjemme, i mindre fitnesscentre eller på arbejdspladser. I et power rack kan vægtstangen ikke falde ud til siderne. Modellen er således mere sikker, og dermed også oplagt for nybegyndere.

    Der medfølger bl.a. chin up bar og dip bars, så du både kan kaste dig over kropshævninger og dips, ligesom der er elastik-fæstninger i siderne, så du kan træne med elastikker i forbindelse med bænkpres og squat.

    Gymleco 100-Series Squat Rack – Anmeldelse

    Er du til et minimalistisk og råt udtryk, og ønsker du samtidig et squat rack af bedste kvalitet, så er 100-Series fra Gymleco et oplagt valg.

    • Fastboltret stel
    • Mulighed for opbevaring af vægtskiver
    • Kan anvendes til bænkpres
    • Livstidsgaranti på stål og svejsninger

    • Belastning: Ingen maks
    • Længde: 100 cm
    • Bredde: 162 cm
    • Højde: 185 cm

    Gymleco 100-Series Squat Rack

    Er du til et minimalistisk og råt udtryk, og ønsker du samtidig et squat rack af bedste kvalitet, så er 100-Series fra Gymleco et oplagt valg. Det ikoniske rack i stål er for dig, der tager træningen seriøst. Det topprofessionelle squat rack kan nemlig holde i mange år. Gymleco giver livstidsgaranti på alle stålelementer og svejsninger.

    Du kan således regne med, at samtlige materialer er i absolut topkvalitet. Af denne grund er prisen også i den høje ende. Til gengæld får du et kvalitetsprodukt, som desuden er oplagt til bænkpres.

    Semi Pro Smith Squat – Anmeldelse

    ?nsker du maksimal sikkerhed, når du træner derhjemme? Med dette indbydende smith rack behøver du ikke at være bange for at træne uden spotter.

    • Praktisk todelt model
    • Højden kan justeres fra ca. 87 cm til ca. 145 cm
    • Udført i 40x40mm kvalitets stål
    • Vægtstangholderne er beklædte med gummi

    • Belastning: 250 kg
    • Højdejusteringer: 7

    Semi Pro Smith Squat

     ?nsker du maksimal sikkerhed, når du træner derhjemme? Med dette indbydende smith rack behøver du ikke at være bange for at træne uden spotter. I den flotte semi pro-udgave er sikkerhed og god kvalitet til prisen kombineret i et fremragende produkt.

     Smith-stativet er fremstillet i Europa, og lever op til alle de krav, du måtte stille til et godt og sikkert squat rack. Her fikseres vægtstangen, så du undgår farlige situationer. Modellen er både oplagt til squat og til bænkpres. Med 7 forskellige indstillingsmuligheder, kan du nemt findes den ideelle højde til begge øvelser.

     Home Fristående Squat Rack MH-S201 – Anmeldelse

     Skal det være hurtigt og nemt at komme i gang med styrketræningen? MH-S201 er et fritstående squat rack til en ganske overkommelig pris.

     • Kan boltres fast i gulvet
     • 16 kroge giver dig optimal sikkerhed i din træning

     • Belastning: Op til 150 kg
     • Indstillingsmuligheder: 16 (fra 31,7 til 191,5 cm)
     • Længde: 76 cm
     • Bredde: 197 cm
     • Højde: 209 cm
     • Egenvægt: 54 kg

     Home Fristående Squat Rack MH-S201

     Skal det være hurtigt og nemt at komme i gang med styrketræningen? MH-S201 er et fritstående squat rack til en ganske overkommelig pris. Det kompakte rack består af to adskilte standere, som er nemme at håndtere. Du kan således hurtigt finde sættet frem, når du skal træne, og lige så hurtigt pakke det væk igen bagefter.

     MH-S201-modellen er et oplagt valg for nybegyndere, der ønsker at starte på styrketræning derhjemme. Stativet kan både anvendes til klassiske squat-øvelser og til bænkpres.