Mand træner med vægtvest 20 kg

Find din rette vægtvest 20 kg

Er du en habil motionist, er din træning måske gået hen og blevet for nem. I dette tilfælde kan en vægtvest 20 kg. udfordre din almindelige træning. Læs med her og bliv klogere på vægtveste 20 kg.

Hvad er en vægtvest 20 kg.?

Det ligger næsten i navnet, men en vægtvest er en vest, du tager på overkroppen. Vesten er gjort tung ved hjælp af vægte, som er syet ind i stoffet. Nogle vægtveste har også lommer, så du selv kan tilføje eller fjerne vægt. Dermed kan du selv bestemme om vægten skal være tungere eller lettere. En vægtvest 20 kg. er en altså en vest med 20 kilos tyngde. Du kan også få vægtveste med 30 kg.

En vægtvest 20 kg. kan bruges til at udfordre dit løb, din styrketræning og svømning, og når du dyrket crossfit. Den kan ligeledes bruges til at gøre gåturen lidt mere udfordrende. En vægtvest er derfor både meget alsidig i brug, men også alsidig i forhold til, hvem der kan bruge den.

En vægtvest kan fås med forskellig vægt eller belastning, for det er forskelligt, hvilken vægtvest, der passer til hver enkelt person. Du kan altså både få veste med 20 kilo og 30 kilo og mere og mindre end det. Mænd vil oftere bruge en tungere