mand squatter med vægtvest

Find den rette vægtvest 30 kg

Er din daglige træning blevet for nem? Så kan en vægtvest 30 kg. være med til at udfordre din almindelige træning markant. Læs med her og bliv klogere på vægtveste 30 kg.

Hvad er en vægtvest 30 kg.?

Det ligger nærmest i navnet, men vi forklarer det nu alligevel. En vægtvest er en vest, du kan tage på overkroppen, ligesom en almindelig vest, og som er gjort tung ved hjælp af ekstra vægt, som er syet ind i stoffet. Nogle vægtveste har desuden lommer, så du kan tilføje eller fjerne vægt, så vesten bliver henholdsvis tungere eller lettere. En vægtvest 30 kg. er en altså en vest med 30 kilos tyngde. Du kan også få vægtveste med 20 kg.

En vægtvest bruges især i forbindelse med løb, styrketræning svømning og crossfit. Men du kan også sagtens blot gøre gåturen hårdere ved hjælp af en vægtvest. En vægtvest kan derfor bruges af stort set alle voksne mennesker og til alle typer af motion, hvor det ikke er direkte ubehageligt at have vesten på imens.

En vægtvest kan som sagt fås med forskellig vægt, og det er slet ikke sikkert at 30 kg. er den rette vest for dig. Mænd vil for eksempel of