Kvinde i sports bh

Få mest ud af din træning med proteinpulver

Dette indhold er sponsoreret

Når man træner hårdt og længe, er det vigtigt at fylde kroppen med de nødvendige næringsstoffer, så den kan restituere sig optimalt. Læs med her, og find ud af, hvordan du kan få mest ud af din træning ved at drikke proteinpulver.

Hvad er proteinpulver?

Hvis du træner hårdt og har et stort forbrug af protein, kan det være en god idé, at drikke proteinpulver efter træningen. Pulveret indeholder alle de nødvendige aminosyrer, kroppen har brug for til at bygge musklerne op igen. Der er mange forskellige typer proteinpulver på markedet, men de fleste indeholder whey-protein, som er det mest effektive protein til at øge styrken og muskelmassen. 
Proteinpulver har en høj biologisk værdi, hvilket betyder, at kroppen optager det let og hurtigt. Proteinpulveret kan blandes i frugtjuice eller mælk, og det kan også tilsættes til maden.

Hvilket proteinpulver er bedst for mig?

Der findes et hav af forskellige proteinpulvere på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket proteinpulver der er det bedste for dig. Der er dog nogle ting, man skal have in mente, når man køber sit proteinpulver. Det første og mest vigtige er nok, hvilket formål man har med at bruge proteinpulveret. Er det fordi man gerne vil tabe sig, eller e