Motionscykel test – En skræddersyet guide til dig der overvejer køb af en motionscykel.

Proteinpulver er muligvis det mest anvendte kosttilskud på markedet i dag, og det er derfor blevet en fast del af træningsrutinen for manges vedkommende. Det fantastiske ved proteinpulver er nemlig, at det giver dig en hurtig og nem måde, hvorpå du kan indtage en større mængde af protein på én gang, således musklerne er sikret en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer, så de har mulighed for at vokse sig stærkere.

Hvad er dine behov?

Først og fremmest så skal du finde ud af hvad dine behov er! Det er vigtigt, at du har styr på dine behov, så du ved hvilken model der passer bedst til dig. Skal du være på motionscyklen hver dag eller bare en gang om ugen? Har du skader, der skal tages hensyn til? Skal din motionscykel kunne pakkes væk? Har du behov for specielle træningsprogrammer på din motionscyklen? Har du særlige behov i form af genoptræning eller ønske om vægttab? 

Spørgsmålene er mange, men jo flere du spørgsmål du kan svare på inden din søgningen efter en motionscykel, jo nemmere bliver det for dig Igennem vores motionscykel guide kan du måske få svaret på mange af de spørgsmål du nok har, eller få inspiration til nogle af de faktorer du skal tage stilling til, inden du køber en motionscykel.

Først og fremmest – hvad er en motionscykel? 

En motionscykel er en stående cykel, du cykler, men du bliver det samme sted. Det er også en fantastisk form for motion for alle lige uanset alder, kondition eller vægt. Motionscyklen byder på super effektiv kalorieforbrænding. Det er desuden en meget skånsom motionsform, da der ikke er nogen stød på knæ og ryg. Det gør også en motionscykle meget velegnet til dig, der har forskellige skader, eller som ikke har mulighed for at løbe, men stadigvæk gerne vil have pulsen op og konditionstræning. Du kan derfor motionere, uden at være bekymret om skader.

Motionscyklen er rigtig effektiv konditionstræning, da du forbrænder mange kalorier i et højt tempo. Faktisk er motionscyklen, den mest effektive kalorieforbrænder af alle træningsmaskiner. Motionscyklen er nem og praktisk og er fantastisk til hjemmetræning. En motionscykel fylder ikke særlig meget og du behøver ikke noget udstyr eller erfaring for at kunne bruge en motionscykel. 

Budget – hvad koster en motionscykel?

En motionscykel kan koste fra 500 kr., men fås også op til titusindvis af kroner. Det er et kæmpe og også nogen gange uigennemskueligt marked. Der er en motionscykel til alle de forskellige behov der kan være. Det er derfor vigtigt, at du har styr på dine behov og hvilke krav du har til din motionscykel. Læg et realistisk budget, som du vil spendere inden og hold dig til det, men husk pris og kvalitet følges ad. Jo flere og højere krav du har, jo højere bliver prisen til motionscyklen. 

Brugervægt – også kaldt personvægten

Motionscyklen er ideel både til dig der gerne bare vil smide et par kilo eller tabe dig meget mere. Når du skal vælge en motionscykel skal du holder øje med den såkaldte brugervægt (også kaldt personvægten). Alle motionscykler er forskellige og til forskellige behov. Det er derfor vigtigt, at du kigger på brugervægten inden køb.

De fleste motionscykler har defineret en brugervægt og det er ikke alle der er bygget til at klare over 100 kg. Mange cykler understøtter dog en høj brugervægt, men huske at tjekke. Vejer du over 150 kg., skal du ofte være ekstra opmærksom og kigge efter motionscykler til tungere brugere. 

Young man and woman biking in the gym, exercising legs doing cardio workout cycling bikes. Two people in a spinning class wearing sportswear.

Display  

En motionscykel har normalt et display, hvor man kan se sine oplysninger om sin træning. Det er normalt på dit display, at du finder de forskellige træningsprogrammer og forskellige funktioner din motionscykel har.

Et godt display har en visualisering over træningen hvor søjler eller lignende, viser tilbagelagte distance samt typisk hvor stor modstand der er. Nogle motionscykler har indbygget bluetooth, hvor du kan opkoble din mobil til motionscyklen, således at du kan bruge forskellige app’s. En af de populære apps hedder iConsole+ Training, som gør det muligt at planlægge en rute via Google Maps, hvor som helst i verden. Du kan dermed se Google Street View billeder imens du cykler rundt i verden. Det kan gøre træningen mere spændende, og give dig mere motivation

Displayet skal selvfølgelig være let at finde rundt i. Fordelen ved enkle displays med enkle funktioner er, at de er mere brugervenlige. For mere avancerede brugere af motionscykel bør du kigge på motionscykler med mere avancerede displays. Her er det derfor rigtigt vigtigt, at displayet virkelig har et gennemtænkt menusystemet, så du ikke farer vild blandt alle de forskellige funktionerne, der er tilgængeligt og rent faktisk får brugt de mange muligheder.

Hvad sker der hvis jeg cykler 30 minutter om dagen?

Det er vigtigt at du holder dig igang hver dag og få noget motion. Det kan hjælpe dig med at holde styr på din vægt, forbedre dit immunsystem og sikre, at din krops generelle tilstand forbliver sund og rask. Motionscykler er blevet meget populære, fordi de er nemme at bruge, lette og nemme at opbevare samt ikke kræver at du skal ud af dit hjem

I en stram hverdag kan det være svært at få motioneret nok og her har motionscyklen en kæmpe fordel. Du spørger nok dig selv om det så nok at træne på motionscyklen i 30 minutter? Ja, det er det. Ved at træne på din motionscykel i 30 minutter dagligt, vil du være i stand til at smide overskydende vægt, hvis du samtidig ikke øger dit kalorieindtag. Det ville dog være bedst at foretage andre justeringer af din livsstil og inkludere styrketræning for at maksimere chancerne for at nå dine fastsatte fitness mål. Læs mere om træningsudstyr til dig der gerne vil i form her (https://fitpilot.dk/traeningsudstyr-guiden-til-dig-som-gerne-vil-i-form/aldet) 

Ved bare at cykle i 30 minutter i et normalt tempo kan du brænde helt op til 300 kcal. Udover kalorieforbrænding kan det at cykle hver dag, hjælpe med at forbedre dit hjerte og kredsløb, opbygge og forstærke muskler, og opretholde en sund kardiovaskulær sundhed. Alt som er vigtigt for din overordnede sundhed. 

Hvad er forskellen på motionscykler og spinningcykler 

Spinningcyklen

En spinningcykel er designet til at se ud og føles ligesom en traditionel landevejscykel, men med flere muligheder for hvordan du bruger den. Spinning cyklens design betyder, at du er i stand til at stå op, mens du træner, hvilket betyder, at du kan forbrænde ekstra kalorier på grund af det større bevægelsesområde. 

En spinning cykel kommer med funktioner som forstærkere pedaler, et justerbart sæde og en forstærket ramme. Sæderne er ikke så polstrede og mere smalle end en motionscykel da de er designet til at folk bruger spinningcyklen til dens fulde potentiale og også til mere intens og professionelt træning. Spinningcyklen er til den mere avanceret motionist, der er til mere intense træning eller som dyrker landevejscykling og har brug for at træne når det danske vejr ikke tillader udendørs træning.

Motionscyklen

En standard motionscykel er den mest basale slags, du finder i fitnesscentre og generelt til hjemmetræning.

Motionscyklen giver brugeren mulighed for at sidde i en komfortabelt position imens man træner og du får en træning med lavere intensitet, du forbrænder dog stadigvæk mange kalorier på en motionscykel. Den komfortable position gør at du undgår stød og dermed skader, men du får stadigvæk pulsen op, hvilket er godt for dit hjerte. Motionscyklen er derfor god til dig der har skader eller er bange for at få skader ved at dyrke konditionstræning som løb. 

Vigtige funktioner for motionscyklen inkluderer display skærm og et polstret og bredt sæde, hvor komforten er den vigtigste designfunktion i denne type motionscykler.

De to mest almindelige designs er et opretstående sæde eller en liggende cykel, der begge tilbyder noget unikt.

Når du sidder i en oprejst stilling og cykler, får du en passende træning i underkroppen, der kan forbrænde op til 300 kalorier på bare 30 min. Den form for motionscyklen er egnet til dig, der gerne vil have skånsom konditions træning ind i din hverdag. Motionscyklen er nem og praktisk og er fantastisk til din hjemmetræning. De fylder oftest ikke meget og du behøver ikke noget udstyr eller yderligere erfaring for at kunne bruge din motionscykel.

Foldbare motionscykel og mini motionscykel

En sammenfoldelig motionscykel er en mulighed at overveje, når du planlægger din hjemme træningsrutine. En foldbar motionscykel er en billigere mulighed end en typisk stationær motionscykel. Den vil fylde mindre, fordi du kan folde din motionscykel sammen og opbevare den lodret eller i et helt andet rum.

En foldbar motionscykel er en god mulighed for din hjemmetræning, især når du forsøger at spare plads. Du kan trække cyklen ud og få en hurtig træning, og når du er færdig, kan du nemt slå den sammen og stille den væk igen. Du kan også flytte den rundt efter dit behov, det kan være foran fjernsynet eller hvor det motivere dig bedst at cykle.

Hvad vejer en motionscykel?

Typisk vejer en motionscykel mellem 15 kg og 50 kg. Jo tungere cyklen er, jo mere stabil vil den være, og pedalernes bevægelse vil være mere flydende. Til gengæld vil en lettere cykel være lettere at flytte og placere, hvor du vil have den. Hver cykel vil have en forskellige brugervægt. Jo tungere cyklen er, jo mere vægt vil den kunne holde. De fleste stationære foldecykler kan holde omkring 100-150 kg, men bruger vægten er noget, du vil tjekke for hver gang inden du overvejer at købe en motionscykel. Foldelige motionscykler er det hele værd! De kan give den samme træning som en normal stationær cykel, mens de fylder mindre. 

Ligesom ved motionscykel skal du ved foldbare motionscykler lede efter en, der passer til dine behov. Der er ikke nogen motionscykel, der passer til alle. Finder du en foldbar motionscykel, der har den rigtige størrelse og modstand til dig, burde det fungere fint. Det vigtigste er, at finde motionscykel som du rent faktisk får brugt.

Hvad er en mini motionscykel?

En mini motionscykel er lille nok til at blive brugt under et skrivebord, mens du arbejder, nem nok at bruge, mens du ser tv, og kompakt og let nok til at opbevare i et hjørne eller et opbevaringsskab, når den ikke er i brug. Den er virkelig praktisk til dig der bare gerne vil have noget bevægelse i benene.

De ser måske ikke ud af meget, og der er ikke meget ved dem i forhold til størrelse, men en mini-motionscykel er en billig måde at få sin daglige træning på. Uanset dine omstændigheder, nu er arbejdet ikke en undskyldning for at kunne træne dine ben hvis du anskaffer dig en minicykel. Ud over at træne dine ben, kan du også bruge pedalerne med armene til at give en effektiv overkrop og core træning.

Hvis du undrer dig over om en mini-motionscykel er til nogen hjælp med vægttab? Så er svaret ja! En mini-motionscykel kan hjælpe med at hjælpe vægttab og styrke musklerne og også beskytte og støtte knoglerne. Det kræver ikke mere end bare 30 minutter på din minicykel om dagen så er du godt på vej mod en sundere livsstil. Nemmere at bruge og skånsommere for leddene end almindelige cykler, men lige så effektiv – og uden at skulle ud i dårligt vejr og vind – en mini-motionscykel bestemt en god investering.

Fordele og ulemper ved motionscykler  

Fordele: 

Noget du måske ikke har overvejet er, at indendørs cykling giver dig fuld kropstræning. Det er ikke kun dine ben, der får fordelen – det er også godt for din ryg, arme, skuldre og mavemuskler i forskellig grad. 

Du sparer penge ved hjemmetræning. Du sparer pengene for fitnessmedlemsskab når du træner hjemmefra. Plus du sparer transporten til og fra dit fitnesscenter. Du er også mere tilbøjelig til at træne hjemmefra når du står og overvejer om du skal til tage i fitnesscenteret eller ej. Imens du træner, kan du endda se dit yndlings show, nyde en god udsigt eller besvare mails.

Motionscyklen er det bedste redskab til dig der gerne vil tabe dig hurtigt. Du kan brænde imellem 400 – 1.500 kalorier per session afhængeligt af træningens intensitet og varighed. Derudover kan indendørs cykling have en enormt gavnlig effekt på dit stofskifte, hvilket øger dit hvilestofskifte og giver dig mulighed for at forbrænde kalorier, efter selve træningen. Ved at øge dit hvilestofskifte vil du naturligt tabe flere kalorier i din dagligdag. Vil du gerne vide mere om kalorier og type kalorier til dit behov så læs mere her

Cykling på en motionscykel er en af de mest skånsomme form for konditionstræning. Cykling er træning uden stød påvirkninger, så du får ikke skader og det er rigtig skånsomt for led og knogler, sammenlignet med eksempelvis løb, hvor påvirkningen af dine hofter, knæ, ankler er markant større.

Ulemper: 

Det kan være en dyr investering afhængig af hvilken model du vælger, men når du får din nye motionscykel brugt vil det hurtigt betale sig tilbage både i form af bedre kondi og sundhed.  

En anden ulempe er, at en motionscykel kan risikere at optage en del plads. Medmindre du overvejer at investere i en foldbar motionscykel.

Motionscykel og vægttab 

Motionscyklen er ideel for dig der gerne vil tabe dig. Motion på en motionscykel er motion, uanset hvilken motionscykel du vælger. Da cykling er den træning hvor du træner hele kroppen bedst på, er det perfekt for dig der gerne vil smide et par kilo. 

På motionscyklen har du også selv mulighed for at styre intensitet niveauet på din træning og hvad du helst vil træne. Ved bare at cykle i 30 min hver dag kan du hurtigt smide et par kilo. Det behøver heller ikke at være kedeligt at træne. Du skal ikke rigtigt fokusere på andet end at cykle og du kan lave alt muligt andet imens du træner, som at se dit yndlings show eller tjekke mails. 

Motionscykler har flere modstandsniveauer som du kan justere på. Jo højere modstandsniveau jo mere intensiv bliver træningen også. En intensiv træning er lig med en højere forbrænding af kalorier. Udover motion og træning skal du være opmærksom på dit kalorieindtag og spise en fornuft diæt. Mad er en del vigtig del af dit vægttab. Hvis du gerne vil tabe dig skal du også spise ordentligt og sundt. Når du gerne vil tabe dig er det vigtigt at du er i kalorieunderskud, men stadigvæk spiser ordentligt. Du kan læse mere om kalorier og hvor mange kalorier du skal have om dagen her

De bedste motionscykler i test 

Herunder finder du en lang række af motionscykler, således du kan danne dig et overblik over de forskellige typer. Hvis du ikke finder præcis hvad du leder efter så følg linkene herunder og søg videre på de enkelte shops.

Kettler avior P motionscykel – Anmeldelse

Avior P-motionscyklen gør det ekstra nemt at komme i gang med regelmæssig træning. Den er nem at samle, nem at bruge og nem at flytte rundt da enheden ikke kræver kabler. Takket være transport hjulene under motionscyklen, kan du placere den hvor som helst i dit hjem, og hvor træning er sjovest for dig, eksempelvis […]

Kettler avior P motionscykel

  Avior P-motionscyklen gør det ekstra nemt at komme i gang med regelmæssig træning. Den er nem at samle, nem at bruge og nem at flytte rundt da enheden ikke kræver kabler. Takket være transport hjulene under motionscyklen, kan du placere den hvor som helst i dit hjem, og hvor træning er sjovest for dig, eksempelvis foran skærmen eller med et motiverende udsyn til natur.

  Det batteridrevne LCD-display på den indbyggede computer er nem og enkel at bruge med de få kommandoer den har. Det enkle display gør den også super brugervenlig. På det overskuelige display kan du altid holde øje med distance, antal forbrændte kalorie eller træningstid eller sætte iindividuelle mål. Pulssensorerne i håndtagene rapporterer altid din aktuelle pulsfrekvens og hjælper dig med at holde styr på din puls. Pedal modstanden på den 6-kilos magnetiske bremse kan justeres med en drejeknap og kan også justeres i 8 individuelle niveauer under træning. Så du kan derfor altid skrue op og ned på intensiteten med drejeknappen under din træning. Avior P er en ideel motionscykel, der altid er der til ukompliceret, men effektiv træning derhjemme dagligt, ugentligt eller bare når du har lyst til træning.

  Tunturi F20 Motionscykel – Anmeldelse

  Leder du efter en praktisk måde at forbedre din form på? F20 motionscyklen tilbyder alle fordelene ved træning af høj kvalitet med komforten og bekvemmeligheden i dit eget hjem. Tunturi F20 cykel er velegnet til ældre mennesker da modstanden er manuelt styret og ikke computerstyret. Cyklen har 8 forskellige modstandsniveauer og de er alle med […]

  Tunturi F20 Motionscykel

  Leder du efter en praktisk måde at forbedre din form på? F20 motionscyklen tilbyder alle fordelene ved træning af høj kvalitet med komforten og bekvemmeligheden i dit eget hjem. Tunturi F20 cykel er velegnet til ældre mennesker da modstanden er manuelt styret og ikke computerstyret. Cyklen har 8 forskellige modstandsniveauer og de er alle med lav indstigning. Tunturi F20 motionscyklen er udstyret med transporthjul så du kan placere den hvor som helst i hjemmet, hvor det passer dig.

  Det letlæselige display viser vigtige træningsdata, herunder tid, distance, forbrændte kalorier og hastighed for at hjælpe dig med at spore dine træningspas. Du kan også følge med i en af ​​de programmerede træninger fra monitoren, som holder motivationen oppe. Tunturi F20 cyklen byder på en praktisk tablet holder så du kan svare mails, se dit yndlingsprogram eller film på din tablet mens du træner. Hold øje med din indsats og analyser din træning med den indbyggede pulsmåler gennem kontakt puder på begge håndtage af motionscyklen. Pulsmåleren sikre at du yder dit bedste igennem hele træningen. Komfort Sadlen er både lodret og vandret justerbar, komfort pedalerne er justerbare og har slidstærke fodstropper, og styrets hældning kan ændres for at sikre, at du sidder helt komfortabel.

  Abilica Voyage BT – Anmeldelse

  Med Voyage BT motionscyklen får du en robust kondicykel med lav indstigning, der gør den absolut ideel til ældre, rehabilitering samt genoptræning efter en skade. Med et svinghjul på 8 kg og elektronisk justerbar magnetmodstand, som sørger for at du har en høj modstand og et jævnt tråd i pedalerne under brug. Den kommer med […]

  Abilica Voyage BT

   Med Voyage BT motionscyklen får du en robust kondicykel med lav indstigning, der gør den absolut ideel til ældre, rehabilitering samt genoptræning efter en skade. Med et svinghjul på 8 kg og elektronisk justerbar magnetmodstand, som sørger for at du har en høj modstand og et jævnt tråd i pedalerne under brug.

   Den kommer med 32 indbyggede modstandsniveauer og hele 12 forskellige træningsprogrammer. Du kan dermed få en varieret træning og med garanti finde et program der matcher dit niveau, men også kan bruges af andre.

   Med Abilica Voyage BT motionscyklen kan du indstille højden fra 135 cm til hele 195 cm. Det gør den velegnet til alle højder, hvilket er en fordel overfor andre motionscykler som kan lide under dårlige muligheder for justering eller lav variation. Det er dermed både en motionscykel til både lave og høje brugere og kan derfor også bruges af alle i familien. Abilica voyage BT har også Indbyggede håndpulsmåler, der sidder i håndtagene man holder fast i under træningen.

   Produktnavnet er Abilica Voyage BT. Nu tænker nok hvad står BT for? BT er en forkortelse for bluetooth  Du kan derfor koble cyklen op med din smartphone eller tablet via den indbyggede Bluetooth. Der findes mange forskellige træningsapps de populære er iConsole+ Training. iConsole+ Training der muliggør ruteplanlægning via. Google Maps, hvor som helst i verden. Du ser dermed Google Street View billeder alt i mens du træder i pedalerne. Du kan opleve verden imens du får trænet. Det er virkelig spændende og motiverende! 

   Modstanden justerer sig derudover også selv efter terrænet, for at give den mest realistiske oplevelse. Cykler du ned af bakke bliver modstanden mindre, men cykler du op af et bjerg bliver modstanden større. HUSK App’en virker kun til iOS 10.0 eller nyere eller til Android 5.0 eller nyere. På App Store skal du søge efter iC+Training og På Google Play skal du søge på iConsole+ Training.

   På Voyage har du også mulighed for at afprøve de meget populære apps Zwift og Kinomap. Begge er dog betalings apps

   Spirit CU800 motionscykel (200 kg) – Anmeldelse

   Slidstærk, komfortabel og stilren er alle kvaliteter ved Spirit Fitness CU800 motionscyklen. CU800 motionscyklen er for de tungere personer da den er solid og har en brugervægt helt op til 200 kg eller bare for dig som ønsker en super stabil motionscykel. CU800 motionscyklen har en nem justering så din træning bliver mest komfortabel for […]

   Spirit CU800 motionscykel (200 kg)

    Slidstærk, komfortabel og stilren er alle kvaliteter ved Spirit Fitness CU800 motionscyklen. CU800 motionscyklen er for de tungere personer da den er solid og har en brugervægt helt op til 200 kg eller bare for dig som ønsker en super stabil motionscykel. CU800 motionscyklen har en nem justering så din træning bliver mest komfortabel for dig. CU800 motiosncyklen er udstyret med store og lysstærke displays med udfordrende programmer. 

    CU800 motionscyklen er udstyret med en turbo køleventilator lige over displayet så du kan blive kølet ned imens du cykler og indeholder helt op til 40 niveauer af magnetisk modstand. Det dobbelte fjedersæde er lavet af skum med høj durometer, og pedalerne er også polstrede for mindre stress på dine fødder.

    Der er et søjlediagram integreret i konsollen, der viser dig, hvor din puls er i forhold til det forventede maksimale (beregnet når du indtaster din alder i programmerings sektionen af ​​hvert program). Denne enhed bruger en generator til at drive konsollen. Derfor er der ikke behov for en elektrisk tilslutning.

    Odin B3 Motioncykel – Anmeldelse

    Odin B300 er en yderst stabil motionscykel, som giver dig en høj værdi for pengene. Du får derfor utrolig meget motionscykel for pengene. Det er en stabil model, der står godt på sit underlag selv når der trædes til i pedalerne. Du skal vælge Odin B300 motionscykel, hvis du vil have en ekstra brugervenlig model, […]

    Odin B3 Motioncykel

    Odin B300 er en yderst stabil motionscykel, som giver dig en høj værdi for pengene. Du får derfor utrolig meget motionscykel for pengene. Det er en stabil model, der står godt på sit underlag selv når der trædes til i pedalerne.

    Du skal vælge Odin B300 motionscykel, hvis du vil have en ekstra brugervenlig model, der kan give dig en god og stabil træning. Du for 8 forskellige modstandsniveauer, som du nemt indstiller under computeren på det brugervenlige displayet. Med 8 modstandsniveauer sikre du, at du kan øger belastningen nænsomt og dermed undgå skader. Hvilket også gør Odin B300 ideel til alle men især ældre, og rehabilitation. Du kan derfor både træne med både lav og høj intensitet uden at tænke over skader. Der er 3 brugervenlige knapper, hvor du skifter visningen imellem tid, puls, hastighed, distance samt forbrændte kalorier.

    Det er derfor en ideel kandidat til alle, der ønsker en lettilgængelig kondicykel til hjemmetræning. Denne motionscykel er udstyret med en lille holder til din telefon eller tablet, så du enten kan tjekke mails eller blive underholdt under din træning.

    Selv konstruktionen er yderst holdbar og tåler da også en personvægt på op til 130 kg. Vælg altid en model med høj personvægt, da det ofte vidner om en god byggekvalitet og derfor god stabilitet.

    Odin B300 motionscykel har et sæde, der kan justeres i højden fra 70,5 – 91 cm. Det betyder at modellen er brugbar for alle og kan derfor benyttes af både voksne og store børn. De store justeringsmuligheder gør, at du kan få kan indstille den perfekt efter dine behov og få en god komfort mens du træner. En perfekt cykelposition er afgørende for din motivation og effektivitet af din træning. 

    Når du generelt cykler på din motionscykel er det vigtigt at sørge for at stabiliteten af motionscykel er god og derfor er Odin B3 udstyret med gode justeringsfødder.  Du skal sørge for at alle 4 fødder har kontakt med underlaget den står på medmindre motionscyklen står på en underlagsmåtte. Det er heldigvis blevet nemt at justere fødderne du skal blot dreje på de to forreste fødder på siderne af motionscyklen. Det er let at flytte Odin B300 motionscykel, da den er udstyret med transporthjul under cyklens bagerste fødder. Husk dog at justere fødderne hvis motionscyklen bliver flyttet rundt.

    Hemmeligheden bag stabilitet på Odin B3 finder du i de tykke stålrammer. Stålrammen består af robuste rør med en diameter på 6 cm. Håndtagene på Odin B3 har mange forskellige muligheder for greb, som giver mulighed for en god variations i ens træning da man altid kan finde en komfortabel håndgreb som øger din komfort betydeligt. Håndtagene har også indbygget pulsmålere og du kan derfor altid følge med i din indsats.

    Titan Life indoor bike S80 – Anmeldelse

    Titan Life indoor bike S80 er en motionscykel for den mere professionelle. Den er også for dig med smag i design, men også gerne vil have kvalitet. Titan Life indoor Bike S80 er en gennemført motionscykel i et stilrent design med en kvalitet, der ikke er set før i dette prissegment. S80 Pro kan tilsluttes […]

    Titan Life indoor bike S80

     Titan Life indoor bike S80 er en motionscykel for den mere professionelle. Den er også for dig med smag i design, men også gerne vil have kvalitet. Titan Life indoor Bike S80 er en gennemført motionscykel i et stilrent design med en kvalitet, der ikke er set før i dette prissegment. S80 Pro kan tilsluttes Zwift. Zwift er en træningsplatformen med adgang til mere end 120 forskellige træningsruter. 

     Sadelstang og styr er lavet af aluminium, både sadelstang og styr kan justeres i en nøjagtigt afmålt position. Dette giver den optimale kørestilling uanset personhøjde. Dette vil også give dig en perfekt komfort mens du træner. Samtidig er resten af motorcyklens konstruktionen lavet i aluminium, hvilket garanterer at intet kan ruste og at det er en robust motionscykel.

     Den overdimensionerede pedalarm er monteret på krank med et kraftigt 4-punkts system, der sikrer at kraftoverførslen sker direkte og samtidig giver en meget høj belastningsevne. 

     Med et magnetisk belastningssystem opnås det bedste køre flow, som føles let glidende. Det hele samles i en realistisk cykeloplevelse hvor belastningen bliver lavere hvis du køre ned af bakke og belastningen bliver højere op af bakke.

     TITAN LIFE Indoor Bike S80 Pro er lavet med flere af de samme komponenter som de cykler, der bruges i et fitnesscenter. Modstanden justeres nemt og hurtigt i niveauer fra 1-32. Pulsen kan måles trådløst og i forbindelse med Watt-måling og kadence har du alle vigtige træningsdata til rådighed for at optimere din træning maksimalt. Med Indbygget bluetooth og tilslutning til Zwift træningsplatformen er det muligt at køre alle de klassiske ture samt flere nye cykelruter. Det kan gøres alene eller sammen med andre ivrige entusiaster. Med en direkte integration mellem Zwift og S80 Pro Indoor bike tilpasses belastningen automatisk efter det miljø, du cykler i.

     Inshape FB40 – Anmeldelse

     Inshape FB40 motorcyklen er til dig, der bare gerne vil have noget kondition ind i din hverdag som både er praktisk og nemt. Denne model er både til en lav pris, men du får også hvad du har behov for. Inshape FB40 motionscyklen har 8 forskellige modstandsniveauer, og du har derfor mulighed for at variere […]

     Inshape FB40

      Inshape FB40 motorcyklen er til dig, der bare gerne vil have noget kondition ind i din hverdag som både er praktisk og nemt. Denne model er både til en lav pris, men du får også hvad du har behov for. Inshape FB40 motionscyklen har 8 forskellige modstandsniveauer, og du har derfor mulighed for at variere din træning. Med et 4 kg flywheel passer cyklen godt til dig, der vil motionere i et roligt tempo. Inshape FB40 motionscyklen har et justerbar højde på sædet så alle i familien kan deles om cyklen. Udover det har motionscyklen også transporthjul som gør den nem at flytte den.

      Et alternativ til motionscykler med transporthjul er foldbare eller sammenklappelige motionscykler. Lige meget om du vælger en model med transporthjul eller én, der er sammenklappelig, vil begge typer være ideelle til dig, der ønsker at kunne træne nemt, og praktisk.

      Foldbar motionscykel – Epsilon M15 – Anmeldelse

      Epsilon M15 motionscyklen for dig, der ikke har særlig meget plads, men stadigvæk gerne vil have nem og praktisk kondition ind i hverdagen. Epsilon M15 motionscyklen er foldbar og den nemt gemmes væk eller pakkes samme så den ikke optager noget plads. En perfekt motionsmaskine til at stille foran TV’et og derefter flytte når træningen […]

      Foldbar motionscykel – Epsilon M15

       Epsilon M15 motionscyklen for dig, der ikke har særlig meget plads, men stadigvæk gerne vil have nem og praktisk kondition ind i hverdagen. Epsilon M15 motionscyklen er foldbar og den nemt gemmes væk eller pakkes samme så den ikke optager noget plads. En perfekt motionsmaskine til at stille foran TV’et og derefter flytte når træningen er afsluttet.

       Epsilon M15 er en meget stabil og kompakt motionscykel med en svinghjulsvægt på hele 4,5 kg. Svinghjulsvægten er en del tungere i forhold til mange andre lignende kompakte og foldbare motionscykler på markedet, hvor svinghjulsvægt normalt ligger mellem 1-2 kg. Et tungere svinghjul giver en mere jævn drift samt mulighed for meget tungere modstand. Den justerbare magnetbremses modstand giver en meget støjsvag og vibrationsfri kørsel. Epsilon M15 motionscyklen perfekt for hjemmet, hvor støj ofte er forstyrrende. Epsilon M15 har en computer med et display der viser tid, hastighed, distance samt kalorieforbrug.

       Smart X-bike Kilberry – Anmeldelse

       Smart X-bike Kilberry er endnu en foldbar motion cykel dog i den billigere ende. Denne model er til dig, der gerne vil have en billig og nem løsning til din daglige træning. Motionscyklen er foldbar og praktisk og kan gemmes væk efter træningen.  Smart x-bike kilberry motionscykel er udstyret med et magnetisk system, som generelt […]

       Smart X-bike Kilberry

        Smart X-bike Kilberry er endnu en foldbar motion cykel dog i den billigere ende. Denne model er til dig, der gerne vil have en billig og nem løsning til din daglige træning. Motionscyklen er foldbar og praktisk og kan gemmes væk efter træningen. 

        Smart x-bike kilberry motionscykel er udstyret med et magnetisk system, som generelt forlænger motionscyklens levetid. Smart X- bike kilberry har et mindre svinghjul på 2 kg, men det giver dig stadigvæk muligheden for at have den træning du har brug for. Med 8 forskellige modstandsniveauer gør den din træning varieret. Smart X-bike kilberry motionscyklen har et justerbart sæde, som du kan indstilles til lige præcist dine behov og dermed opnå den bedste komfort mens du træner. Håndtagene på denne model er udstyret med pulsmålere i begge håndtaget så du kan følge med i din puls og din træningsindsats. Smart X-bike kilberry motionscyklen er udstyret med en computer med et display med funktioner som tid, hastighed, distance og kalorieforbrug. 

        Bodytone mini bike – Anmeldelse

        DMB er den ideelle mini-motionscykel til at styrke dine ben derhjemme, på arbejdspladsen eller hvor du nu har tænkt dig at træne. Gå på udforskning i de 6 forskellige trænings funktioner og manuelle modstande som Body Tone mini- motionscyklen tilbyder. Takket være deres nemme Plug and Train-løsning skal du kan bruge 5 minutter til at […]

        Bodytone mini bike

         DMB er den ideelle mini-motionscykel til at styrke dine ben derhjemme, på arbejdspladsen eller hvor du nu har tænkt dig at træne. Gå på udforskning i de 6 forskellige trænings funktioner og manuelle modstande som Body Tone mini- motionscyklen tilbyder. Takket være deres nemme Plug and Train-løsning skal du kan bruge 5 minutter til at installere denne motionscykel hvor som helst det passer for dig. 

         Bodytone mini-motionscykel vil forbedrer blodcirkulationen og lindrer spændinger i arme og ben. Takket være dens størrelse er den nem at bruge overalt, både derhjemme og på hjemmekontoret. Det vil nemlig sige at selvom du har et skrivebords/kontorjob, kan du stadigvæk få rørt dine ben. Du kan nemlig bare nemt installere din Body Tone mini-motionscykel under dit bord og cykle imens du arbejder. 

         Bodytone mini-motionscykel er udstyret med en LCD-skærm med forskellige funktioner som viser forbrændte kalorier, afstand, tid og gentagelser. Bodytone mini – motionscyklen er for dig der har brug for at røre dine ben og få nem motion ind i din hverdag.

         Tunturi Mini Bike Foldable, Motionscykel – Anmeldelse

         Tunturi mini motionscykel er en foldbar motionscykel som er kompakt, nem og praktisk. Denne Model vejer kun 2,3 kg og er derfor nem at have med rundt og er derfor ideel til at have stående på kontoret eller bare have stående derhjemme, klar til brug.  Tunturi mini motionscykel er god til dig der har behov […]

         Tunturi Mini Bike Foldable, Motionscykel

          Tunturi mini motionscykel er en foldbar motionscykel som er kompakt, nem og praktisk. Denne Model vejer kun 2,3 kg og er derfor nem at have med rundt og er derfor ideel til at have stående på kontoret eller bare have stående derhjemme, klar til brug. 

          Tunturi mini motionscykel er god til dig der har behov for rehabilitering og derfor gerne vil udføre enkle træningsprogrammer. Den er nem at bruge, da du kun skal bruge et sted at sidde og så cykler du bare afsted. Da det er et manuelt magnetsystem som styre modstanden er det nemt og du skal ikke selv tænke på at ændre modstanden. 

          Tunturi mini-motionscyklen er udstyret med en computer med et display, hvor du kan se antallet af rotationer, din træningstid, det anslåede antal kalorier og rotationerne per minut. Tunturi mini-motionscykel er også udstyret med solide fodstropper som sikre en god fastgørelse til pedalerne. Hvis du bare cykler lidt hver dag på din Tunturi mini motionscykle kan du forebygge blodpropper i benene og forbedre din blodcirkulation.