Kontinentalsenge – Skønne at sove i og flotte at se på

Dette indhold er sponsoreret

Kontinentalsengen er en af de mest populære sengetyper på markedet, og det er ikke uden grund. Den bedste kontinentalseng er en stor og flot seng med masser af plads til at sove godt i. Kontinentalsenge fås i mange forskellige størrelser, men den almindelige størrelse er nok 180 x 200 cm. 

Kontinentalsengene har typisk en boxmadras forneden og en springmadras ovenpå. Allerøverst lægger så en topmadras. Topmadrassen har i særdeleshed til formål at runde komforten af, ligesom den beskytter de underliggende madrasser mod slitage.

Kontinentalsenge har ofte en bedre liggekomfort end andre typer senge, da de netop er opbygget med hele tre madrasser. Andre sengetyper kan naturligvis også yde en god liggekomfort men med hele tre madrasser, er forudsætningerne herfor ufatteligt gode. Således er det en sengetype, som mange finder ganske rar at sove i.

En kontinentalseng vil ofte være dyrere end andre typer senge på markedet. Dette skyldes naturligvis at den har tre madrasser. Således er det et på mange måder luksuriøst valg til dit soveværelse. 

Hvis du gerne vil have en ny seng men ikke ønsker at spendere for meget på den, kan du overveje at købe en brugt kontinentalseng. På flere salgsplatforme kan du finde mange gode tilbud på brugte kontinentalsenge. Vælger du at gå den vej så husk naturligvis at undersøge sengen for slitage inden køb. Ydermere kan det være en fordel at spørge ind til eventuel resterende garantiperiode. Mange nye kontinentalsenge sælges nemlig med hele 15-25 års garanti, hvilket naturligvis har en kæmpe værdi.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en type af seng, som har tre madrasser. Dette giver bl.a. den fordel, at man ligger højere oppe i sengen, og dermed kan man have lettere ved at stå op om morgenen. 

Med hele tre madrasser har du også rige muligheder for at sammensætte en sengeløsning, som passer perfekt til dig. Hermed kan du eksempelvis sikre dig, at du hverken ligger for blødt eller for fast i sengen. 

Endeligt er det også muligt at få kontinentalsenge med opbevaring under madrassen. Dette kan give den fordel, at man ikke behøver et ekstra skab til eksempelvis overtøj til vinteren. Soveværelset kan hermed være mere sparsomt møbleret. Det kan skabe ro i lokalet, hvilket er en fordel i et rum, hvor man sover. Ydermere kan det naturligvis være ekstra fordelagtigt, hvis pladsen er lidt trang i dit hjem.

Kontinentalsengen – Et luksuriøst valg til soveværelset

Kontinentalsengen er et luksuriøst valg til soveværelset.  Kontinentalsengen er ideel til dig, der ønsker en støttende seng, der giver dig den – måske – bedste komfort.

Kontinentalsengen fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte seng til netop dine behov. 

Den førnævnte opbevaringsplads under boxmadrassen kan også bruges til opbevaring af ting som dyner og puder. Det er smart, hvis man ofte har overnattende gæster. Så kan man nemlig hurtigt tilbyde dem friskt sengetøj, så de slipper for selv at skulle slæbe det med.

Hvorfor er kontinentalsenge så populære?

Kontinentalsenge er blevet mere og mere populære, da de ofte har en højere komfort end almindelige senge. Dette skyldes især, at de har de tre fornævnte madrasser, som giver rige muligheder for at sammensætte en super seng. 

Ydermere er kontinentalsengene også ofte højere end almindelige senge, så man kan have lettere ved at stå op om morgenen.

Kontinentalsengene fås i mange forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. De fleste kontinentalsenge fås dog bl.a. i trekvart og dobbelt-størrelser.

Kontinentalsengene findes også i mange forskellige materialer. Eksempelvis kan de have bonell- og/eller pocketfjedre i spring- og boxmadras. Hertil vil du ofte kunne finde latex eller en form for skum i topmadras og som polstring.

Her skal du være opmærksom på, hvilke materialer du bedst kan lide. Hvis du køber en seng i en fysisk butik, kan du spørge ekspedienten til råds. Køber du sengen online, kan du typisk læse en masse om sengen på deres website. Desuden kan du måske ringe til kundeservice eller skrive til dem for at få en mere uddybende gennemgang af fordele og ulemper ved de forskellige materialer.

Kontinentalsengene har vundet stor popularitet blandt danskerne, og det er ikke uden grund. De er flotte at se på og skønne at sove i. 

Man kan let indrette et soveværelse, som både har et smukt og roligt udtryk med en kontinentalseng. Det kan give bedre nattesøvn, når man allerede føler sig afslappet, så snart man træder ind i lokalet.