Derfor bør du altid træne med en sports bh

Derfor bør du altid træne med en sports bh

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvorfor det er så utroligt vigtigt at huske sports bh??en, når du træner. Derudover har vi fundet en skønt udvalg af sports bh??er, som kan give dig lidt inspiration, når du skal på jagt efter den rette sports bh for dig.

Det er vist de fleste af os, som kan nikke genkende til, at det ikke er en besynderlig rar følelse, når barmen hopper op og ned, når vi er fysisk aktive. Ikke nok med at det er en ubehagelig følelse, så kan det faktisk også medføre permanente brystskader, hvis brysterne ikke får den optimale støtte under træning – men alt dette kan du nemt undgå med en sports bh!

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvorfor det er så utroligt vigtigt at huske sports bh??en, når du træner. Derudover har vi fundet en skønt udvalg af sports bh??er, som kan give dig lidt inspiration, når du skal på jagt efter den rette sports bh for dig.

Hvad er en sports bh?

En sports bh minder naturligvis meget om den traditionelle bh, da de har det samme formål – nemlig at støtte brysterne. Udover at have det samme formål, er de to typer af bh??er faktisk meget forskellige. 

En sports bh er nemlig en bh, som specifikt er beregnet til at blive anvendt under træning, hvor brysterne har brug for lidt mere støtte end i dagligdagen. Sports bh??en består af et specielt og funktionelt stof, som sikrer, at bh??en både er åndbar, hurtigtørrende og svedtransporterende – elementer, som de traditionelle bh??er ikke besidder, hvorfor det er vigtigt, at man ikke nøjes med at træne med en traditionel bh.

Derudover er en sports bh også uden bøjle og smalle stropper, hvilket skaber en væsentligt bedre komfort under træningen. Der findes et større udvalg af forskellige modeller, så du har rig mulighed for at finde en sports bh, som passer perfekt til dig.

Hvorfor skal jeg træne med en sports bh?

Som sagt giver en sports bh en del mere støtte til brysterne i modsætning til den traditionelle bh, som vi bruger til dagligt.

The University of Portsmouth har i forbindelse med en undersøgelse forsket brysternes bevægelse uden støtte, når vi løber, og hvilke konsekvenser, det kan medføre for brysterne. Ifølge undersøgelsen bevæger brysterne sig i hele tre forskellige retninger, når vi løber – og de kan faktisk bevæge sig med helt op til 20 cm ?? og det kan medføre permanente skader for brysterne på sigt.

Det er nemlig vigtigt at huske på, at der hverken er knogler eller muskler, som kan holde brysterne på plads, når vi bevæger os. Der er nemlig kun huden og ligamenterne, som skal klare opgaven – og det er absolut ikke nemt. De voldsomme bevægelser, som brysterne bliver udsat for, skader nemlig brystvævet, da huden og ligamenterne bliver strukket i så høj en grad, hvilket kan medføre slappe og hængende bryster på sigt.

Fitness kvinde i sports bh

Hvem skal bruge en sports bh?

Mange har fejlagtigt en forestilling om, at sports bh??er kun er tilegnet kvinder, som er meget fysiske aktive og samtidig har en stor barm – men det er faktisk langt fra tilfældet. Du bør altid træne med en sports bh, uanset om du har en lille eller stor barm, da størrelsen på barmen absolut intet har at sige i forbindelse med, hvorvidt du skal træne med en sports bh eller ej.

Derudover tror mange også, at man kun skal bruge en sports bh, hvis man dyrker en mere intens træningsform, hvor kroppen konstant er i fuld sving – men det er ikke rigtigt. Du skal træne med en sports bh uanset, om du træner med en lav eller høj intensitet.

I dag findes der et hav af forskellige modeller af sports bh??er, hvor nogle modeller egner sig til træningen med lav intensitet, og andre til træningen med høj intensitet – det er nemlig graden af intensitet, som blandt andet afgør, hvor meget støtte dine bryster har brug for under træningen, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge den korrekte sports bh til den type træning, du træner.

Hvordan finder jeg den rette sports bh?

Når du skal på udkig efter en sports bh, er det vigtigt, at du ikke blot vælger den flotteste model. Den perfekte sports bh er nemlig ikke ens for alle, da der er forskellige faktorer, som afgør, hvilken type du bør vælge, og derfor er det vigtigt at du tager højde for disse faktorer, således dine bryster får den helt rette støtte under træningen.

Man kan inddele sports bh??erne i følgende tre kategorier: let støtte, middel støtte og maksimal støtte. Hvilken type af sports bh, du bør vælge, afhænger som udgangspunkt af to ting: brysternes størrelse og dine træningsaktiviteter.

Mange har dog også en vis præference, hvad angår designet. Heldigvis findes der efterhånden et hav af forskellige modeller, og der er derfor rig mulighed for at finde en flot sports bh, som kan gå godt i spænd med resten af træningstøjet. 

Brysternes størrelse

Brysternes størrelse har meget at skulle have sagt, når du skal finde den rette sports bh. Som udgangspunkt gælder det, jo større skålstørrelse du bruger, desto mere støtte har brysterne brug for under træningen. Som nævnt tidligere tror mange fejlagtigt, at man ikke behøver at træne med en sports bh, hvis man har små bryster – men det skal man altså uanset, hvilken størrelse brysterne har.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

I de fleste tilfælde kan du sagtens tage udgangspunkt i din almindelige bh-størrelse – men skulle du være i tvivl om, hvorvidt du overhovedet bruger den korrekte størrelse for dig, så kan det være en god idé at måle efter, før du går på udkig, således du kan være helt sikker på, at sports bh??en sidder som den skal.

Det er forskelligt, hvordan sports bh??erne er inddelt i størrelse. Nogle er nemlig inddelt i S, M, L osv., hvor andre er inddelt efter tal og numre, som vi kender dem fra de traditionelle bh??er. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, hvor meget støtte, du egentlig ønsker.

?nsker du meget støtte, anbefales det at vælge de sports bh??er, som er inddelt efter omkreds og skålstørrelse. Her er der nemlig mange forskellige størrelser at vælge imellem, hvorfor du har større chance for at finde en sports bh, som passer perfekt til din krop, hvilket også skaber en væsentligt bedre støtte for brysterne, fordi den sidder helt korrekt.

Har du til gengæld ikke brug for særlig meget støtte, kan du sagtens vælge de sports bh??er, som er inddelt efter de generelle tøjstørrelser (S, M, L). De giver ikke en lige så godt støtte, som de andre sports bh??er, fordi de netop skal dække over flere størrelser i én størrelse, således flere har mulighed for at bruge den samme model.

Der er hverken en korrekt eller forkert sports bh, da det i bund og grund handler om, hvad du vil føle dig mest tilpas i, og hvilken grad af støtte, du har brug for.

Kvinde i sports bh

Dine træningsaktiviteter

Træningsaktiviteter spiller også en utrolig stor rolle. Her skal du nemlig huske på, at hvis man træner med mange hurtige bevægelser og ved et højt aktivitetsniveau, så har man brug for en del mere støtte i modsætning til træningsaktiviteter med lavere intensitet.

Det kan måske være en anelse svært at vurdere, hvorvidt man har brug for middel og maksimal støtte – men vi har samlet en lille og hurtig guide, som kan give dig en bedre fornemmelse af, hvilke aktiviteter, der tilhører de tre kategorier inden for sports bh??er.

Let støtte

Du har brug for en sports bh med let støtte, hvis du træner med lav intensitet. Typisk omhandler det træningsaktiviteter såsom yoga, pilates, styrketræning og lignende aktiviteter. Her er der generelt tale om træningsaktiviteter, hvor du ikke bevæger dig voldsomt og intenst, og derfor har brysterne ikke brug for lige så meget støtte.

Er du helt vild med Yoga kan du med fordel også læse vores guide til den perfekte yogamåtte.

Middel støtte

Du har brug for en sports bh med middel støtte, når træningsaktiviteterne begynder at blive en anelse mere intense. Det vil sige, at øvelserne er en anelse mere intense end eksempelvis yoga og pilates, men dog ikke så intense, at du skal løbe og hoppe rundt, hvor kroppen er i fuld sving. Typisk har du brug for en sports bh med middel støtte ved træningsaktiviteter såsom crossfit, cardio, spinningcykling og lignende aktiviteter.

Maksimal støtte

Du har brug for en sports bh med maksimal støtte, når træningsaktiviteterne tager udgangspunkt i træning med høj intensitet. Her bærer træningen i høj grad præg af mange hurtige bevægelser, hvor hele kroppen er i fuld sving – og derfor har du brug for en sports bh med maksimal støtte, da kroppen arbejder ud fra et højt aktivitetsniveau. Typisk er der tale om træningsaktiviteter såsom løb, dans, boldspil og lignende aktiviteter.

Kvinde udstræk i sports bh

Den skal sidde korrekt

Det er vigtigt, at en sports bh sidder korrekt, således du får den optimale støtte, som du har brug for. Der findes mange gode fif, som hjælper dig med at afgøre, hvorvidt sports bh??en sidder som den skal. Vi har derfor samlet nogle af de væsentligste gode råd, så du hurtigt og nemt kan vurdere, hvorvidt du har fingrene i den rigtige sports bh eller ej.

 • Når du tager sports bh??en på, bør den sidde lige over ryggen, når den lukkes i de yderste hægte. Det vil sige, at den ikke må glide op, da den dermed vil være for stor.
 • Sports bh??en skal sidde til i omkredsen, men du bør stadig være i stand til at få to fingre ind under elastikken. Hvis du ikke kan det, er den for lille.
 • Skålen må hverken gabe ud fra kroppen eller folde i stoffet. Det betyder nemlig, at den er for stor.
 • Den må ikke skabe hudfolder omkring sports bh??en. Det betyder nemlig, at den er for lille.
 • Vigtigst af alt er dog, at den er komfortabel og have på samtidig med, at du kan bevæge dig uden problemer.

Hvor længe kan jeg bruge den samme sports bh?

Hvor længe du kan bruge den samme sports bh, kommer an på flere ting. Først og fremmest kommer det naturligvis an på, hvor godt du passer på din sports bh. Så længe du sørger for at vaske den efter vaskeanvisningen, er du allerede godt på vej. Når du vasker din sports bh er det nemlig vigtigt, at du undgår at vaske den ved et hårdt program, da den ellers hurtigt kan miste dens funktion, fordi kan blive stoffet stift og mørt.

Der findes dog ikke en gylden regel for, hvor længe du kan bruge din sports bh. Under normale omstændigheder, vil du selv have nemt ved at afgøre, hvornår det er tid til at købe en ny – det kan eksempelvis skyldes, at sports bh??en er gået i stykker, blevet grim at se på eller lignende.

Generelt bør du udskifte din sports bh cirka hver 6-12 måned. Hvor hurtigt den skal udskiftes afhænger dog af, hvor flittigt den bliver brugt. Bruger du derfor ikke din sports bh 3 gange om ugen, kan du sagtens nøjes med at udskifte den én gang om året.

Endurance George West Sports BH – Anmeldelse

Endurance George West Sports BH er en fantastisk trænings bh, der giver en suveræn støtte under træning.

 • Udtagelig støtte
 • ?ndbare meshpaneler
 • Sømløst design

 • Farver: Sort eller hvid
 • Lukning: Hægte-lukning
 • Materialer: 92% polymamid, 8% elastan

Endurance George West Sports BH

  Endurance George West Sports BH er en fantastisk trænings bh, der giver en suveræn støtte under træning. Denne sports bh er utrolig fleksibel og tætsiddende, og den er derfor ideel til flere forskellige træningsaktiviteter. Derudover er sports bh??en fremstillet af åndbare meshpaneler, hvilket giver kroppen rig mulighed for at ånde gennem materialet samtidig med at der sikres en optimal komfort grundet den hægte-lukkede bryderryg.

  Sports bh??en fås i størrelserne S – XL, og fås både i en hvid og sort farve.

  Endurance George West Sports BH koster 300 kr.

  Maria Sports Bra – Anmeldelse

  Maria Sports Bra er en fleksibel sports bh, som kan bruges til de fleste træningsformer.

  • ?ndbart og slidstærkt materiale
  • Flotte krydsdetaljer på ryggen

  • Indlæg: Udtageligt
  • Støtte: Medium
  • Materialer: 75% nylon, 25% spandex

  Maria Sports Bra

   Maria Sports Bra er en fleksibel sports bh, som kan bruges til de fleste træningsformer. Her er stort fokus på suveræn komfort og et flot design, hvilket kommer til udtryk ved de feminine krydsdetaljer på ryggen. Her får du en sports bh, der kombinerer det simple og feminine udtryk med det sportslige.

   Sports bh??en er fremstillet af åndbart og behageligt materiale, der giver huden mulighed for at ånde, så du får en behagelig træning. Derudover har den udtagelige indlæg, som skaber en medium støtte i kombination med de smukke elastikdetaljer på ryggen.

   Sports bh??en fås i størrelserne S – XL, og fås i flere forskellige farver.

   Maria Sports Bra koster 299 kr.

   Kari Traa W Ness Bra – Anmeldelse

   Kari Traa W Ness Bra er en stilfuld sports bh i den smukkeste blå farve. Denne sports bh tilbyder en medium støtte, og den egner sig derfor til en lang række træningsaktiviteter.

   • Sømløst og strækbart design
   • Svedtransporterende
   • Hurtigttørrende

   • Indlæg: Udtageligt
   • Støtte: Medium
   • Materialer: 61% polyamid, 30% polyester, 9% elastan

   Kari Traa W Ness Bra

    Kari Traa W Ness Bra er en stilfuld sports bh i den smukkeste blå farve. Denne sports bh tilbyder en medium støtte, og den egner sig derfor til en lang række træningsaktiviteter. Sports bh??en sikrer en superkomfort, da her er tale om en kompressions-bh med en kropstilpasset konstruktion, så du får en behagelig oplevelse, når du har den på.

    Sports bh??en fremstillet af meshmateriale og et sømløst design, der både giver kroppen mulighed for at ånde gennem materialet samtidig med, at sports bh??en er behagelig at have på.

    Sports bh??en fås i størrelserne XS – XL, og fås i tre forskellige farver.

    Kari Traa W Ness Bra koster 249,95 kr.

    Purelime Compression Bra – Anmeldelse

    Hvis du er på udkig efter en fantastisk sports bh, som i den grad lever op til forventningerne – så er denne sports bh fra Purelime lige noget for dig!

    • Tætsiddende pasform
    • Svedtransporterende
    • Meshpanel
    • Vundet flere ??bedst-i-test?

    • Skåle: Formstøbte
    • Stropper: Justerbare
    • Materialer: 100% polyester

    Purelime Compression Bra

    Hvis du er på udkig efter en fantastisk sports bh, som i den grad lever op til forventningerne – så er denne sports bh fra Purelime lige noget for dig! Purelime Compression Bra har nemlig vundet flere ??bedst-i-test?, og du kan derfor trygt stole på, at denne sports bh er noget helt særligt.

    Purelime Compression Bra er fremstillet af et svedtransporterende og åndbart materiale, som sørger for, at fugt hurtigt aftager samtidig med, at kroppen har mulighed for at ånde igennem materialet. Sports bh??en har polstrede og justerbare stopper, så du kan finde den helt rette indstilling, der passer perfekt til dig.

    Derudover har sports bh??en formstøbte skåle, hvilket sikrer en optimal og behagelig komfort under træningen. Over barmen er sports bh??en udstyret med et meshpanel, som sikrer en god ventilation.

    Sports bh??en fås i mange forskellige størrelser, og fås i to forskellige farver.

    Purelime Compression Bra koster 350 kr.

    Shock Absorber Max Support D+ – Anmeldelse

    Shock Absorber Max Support er en klassisk sports bh, der yder maksimal støtte, og den egner sig derfor i høj grad til kvinder med en større barm.

    • Perfekt til den større barm
    • Svedtransporterende materiale
    • Modvirker stræk

    • Skåle: 3 delte
    • Støtte: Maksimal
    • Lukning: Gel-filled lukning
    • Materialer: 49% polyamid, 46% polyester, 5% elastan

    Shock Absorber Max Support D+

     Shock Absorber Max Support er en klassisk sports bh, der yder maksimal støtte, og den egner sig derfor i høj grad til kvinder med en større barm. Denne sports bh har en 3-delt skål med ekstra støtte i både siderne og under barmen, hvilket sikrer en optimal støtte.

     Sports bh??en er fremstillet af et fantastisk materiale, som både er svedtransporterende, holdbart og modvirker stræk, hvilket gør denne sports bh helt fantastisk. Derudover har sports bh??en brede og forede stropper og en gel-filled trykabsorberende lukning, som sikrer, at bh??en forbliver, hvor den skal.

     Sports bh??en fås i mange forskellige størrelser, og fås i flere forskellige farver.

     Shock Absorber Max Support D+ koster 399 kr.

     Nike FE/NOM Flyknit Sports-BH – Anmeldelse

     Nike FE/NOM Flyknit Sports-BH er en sports bh med en revolutionerende komfort, der sikrer en behagelig træningsoplevelse. Sports bh??en har en kraftig støtte, og egner sig derfor til den større barm.

     • Flyknit-teknologi
     • Suveræn støtte
     • Revolutionerende komfort
     • Ventilation i områderne med høj varme

     • Støtte: Maksimal
     • Materialer: 100% nylon

     Nike FE/NOM Flyknit Sports-BH

     Nike FE/NOM Flyknit Sports-BH er en sports bh med en revolutionerende komfort, der sikrer en behagelig træningsoplevelse. Sports bh??en har en kraftig støtte, og egner sig derfor til den større barm. Derudover er sports bh??en baseret på Nikes Flyknit-teknologi, hvilket gør bh??en utrolig behagelig og let at have på.

     Det suveræne ved Flyknit-teknologien er, at den integrerer støtte og elasticitet lige præcis der, hvor du har mest brug for det. Det betyder derfor, at sports bh??en sikrer en optimal support de steder, hvor den skal støtte.

     Derudover er sports bh??en udstyret med ventilation i de område, hvor der typisk opstår høj varme, hvilket skaber en behagelig træning.

     Sports bh??en fås i størrelserne XS – XL, og fås i flere forskellige farver.

     Nike FE/NOM Flyknit Sports-BH koster 449 kr.

     Casall Iconic Sports-BH – Anmeldelse

     Denne sports bh med høj støtte er Casalls bestseller! Casall Iconic Sports-BH er nemlig en fantastisk sports bh, som er fremstillet af både åndbart og fleksibelt materiale, som gør træningen meget mere bekvem.

     • Svedtransporterende
     • Mesh som sikrer ventilation
     • Høj bevægelsesfrihed
     • Bred elastikkant

     • Støtte: Maksimal
     • Materialer: 45% polyamid tactel micro, 41% polyamid, 14% elastan

     Casall Iconic Sports-BH

     Denne sports bh med høj støtte er Casalls bestseller! Casall Iconic Sports-BH er nemlig en fantastisk sports bh, som er fremstillet af både åndbart og fleksibelt materiale, som gør træningen meget mere bekvem. Derudover har sports bh??en et to-lags system, som sikrer optimal støtte til barmen.

     Sports bh??en har en racerback-ryg i form af meshmateriale, hvilket giver huden rig mulighed for at ånde igennem materialet, hvilket skaber væsentlig mere bevægelsesfrihed, som øger komforten. Derudover har sports bh??en en bred elastikkant forneden, hvilket gør den yderst behagelig at have på.

     Derudover er denne sports bh fremstillet af svedtransporterende materiale. Syningerne er desuden gjort bløde i dette design, så du ikke vil opleve nogen former for ubehag under træningen. Grundet den høje komfort kan denne sports bh bruges til alle sportsgrene, eftersom den yder særdeles høj støtte til barmen.

     Sports bh??en fås i flere størrelsesvarianter, og fås i fire forskellige farver.

     Casall Iconic Sports-BH koster 277 kr.

     Nike Swoosh Sports-BH – Anmeldelse

     Nike Swoosh Sports-BH er en klassisk sports bh, der gør, hvad den skal.

     • Blødt og svedtransporterende materiale
     • Dri-FIT-teknologi
     • Bløde syninger
     • Fuld bevægelsesfrihed
     • Kompressionspasform

     • Støtte: Medium
     • Materialer: 88% genbrugspolyester, 12% spandex

     Nike Swoosh Sports-BH

     Nike Swoosh Sports-BH er en klassisk sports bh, der gør, hvad den skal. Sports bh??en yder en medium støtte til barmen, og har en kompressionspasform, som gør, at den yder støtte, hvor der er mest behov, hvilket skaber fuld bevægelsesfrihed under træningen. Derudover har sports bh??en V-rygstopper, hvilket minimerer ubehag og distraktioner.

     Grundet kompressionspasformen egner denne sports bh sig særligt til træningsaktiviteter såsom cardio, dans, løb og lignende aktiviteter med en medium intensitet.

     Derudover er sports bh??en fremstillet på baggrund af Dri-FIT-teknologien, som gør bh??en svedtransporterende.

     Sports bh??en fås i størrelserne XS – M, og fås i flere forskellige farver.

     Nike Swoosh Sports-BH koster 250 kr.

     Define Seamless Sports Bra – Anmeldelse

     Define Seamless Sports Bra er en sømløs sports bh, der skaber den ultimative komfort.

     • Sømløst design
     • God åndbarhed
     • Fuld bevægelsesfrihed
     • Stretchmateriale

     • Indlæg: Udtagelig vattering
     • Materialer: 53% nylon, 41% polyester, 6% spandex

     Define Seamless Sports Bra

      Define Seamless Sports Bra er en sømløs sports bh, der skaber den ultimative komfort. Grundet det sømløse design, er sports bh??en både blød, elastisk og fleksibel, hvilket skaber fuld bevægelsesfrihed og komfort under træningen.

      Sports bh??en er fremstillet af et stretchmateriale, som også giver huden rig mulighed for at ånde igennem materialet. Derudover har den bred elastikkant forneden, som sørger for, at sports bh??en bliver, hvor den skal være uanset, hvilken træningsaktivitet du laver. Sports bh??en har en bryderryg med dobbelt skulderstropper, som giver et flot udtryk.

      Sports bh??en fås i størrelserne XS – XL, og fås i flere forskellige farver.

      Nike Swoosh Sports-BH koster 299 kr.

      Hummel CLea Seamless Sports BH – Anmeldelse

      Hummel CLea Seamless Sports BH er en skøn sømløs sports bh, som giver den ultimative komfort under træningen.

      • BeeCool (svedtransporterende materiale)
      • God ventilation
      • Antibakteriel funktion
      • Sømløst design
      • Høj fleksibilitet
      • Fuld bevægelsesfrihed

      • Materialer: 57% polyamid, 30% polyester, 13% elastan

      Hummel CLea Seamless Sports BH

       Hummel CLea Seamless Sports BH er en skøn sømløs sports bh, som giver den ultimative komfort under træningen. Det sømløse design betyder, at du ikke vil opleve nogle generende elementer under træningen, hvilket skaber høj komfort og fuld bevægelsesfrihed.

       Sports bh??en har god ventilation, så huden har mulighed for at ånde gennem materialet, hvilket giver en væsentligt mere behaglig træning. Derudover har sports bh??en er antibakteriel funktion, som både mindsker forekomsten af diverse bakterier samtidig med, at det forhindrer dannelse af lugt.

       Derudover er denne sports bh særdeles fleksibel, da den er fremstillet af et strækbart og holdbart materiale, som både sikrer en høj grad af mobilitet og komfort. Det fantastiske materiale betyder også, at sports bh??en er effektiv til flere forskellige træningsaktiviteter.

       Den har en rund hals og smalle justerbare stropper, så du hurtigt og nemt kan finde den rette indstilling for dig. Derudover har dele af sports bh??en dobbeltlag og rib, hvilket giver ekstra dækning og støtter under træningen.

       Sports bh??en fås i størrelserne XS – L, og fås i flere forskellige farver.

       Hummel CLea Seamless Sports BH koster 250 kr.

       Hummel MT Unite Seamless Sports BH – Anmeldelse

       Hummel MT Unite Seamless Sports BH er en sømløs sports bh, der sikrer den optimale komfort under træningen.

       • BeeCool (svedtransporterende materiale)
       • Sømløst design
       • Fuld bevægelsesfrihed
       • Høj komfort og fleksibilitet
       • Bryderryg
       • ?ndbart og hurtigttørrende materiale

       • Støtte: Let
       • Materialer: 37% genanvendt polyamid, 35% genanvendt polyester, 19% polyamid, 9% elastan

       Hummel MT Unite Seamless Sports BH

        Hummel MT Unite Seamless Sports BH er en sømløs sports bh, der sikrer den optimale komfort under træningen. Sports bh??en egner sig til flere forskellige træningsaktiviteter, hvilket gør den særdeles fleksibel.

        Denne sport tilhører kollektionen ??Hummel Recycled?, hvilket betyder, at produktet indeholder genanvendt materiale, og dermed er bæredygtighed en prioritering ved netop denne sports bh.

        Derudover har sports bh??en en BeeCool-funktion, da den er fremstillet af et svedtransporterende og letvægts materiale, hvilket sikrer en behagelig træning. Materialet er også yderst strækbart og holdbart, hvilket skaber maksimal komfort og fuld bevægelsesfrihed under træningen.

        Sports bh??en tilbyder en let støtte, og den egner sig derfor til træningsaktiviteter med lav intensitet. Derudover har den et flot dobbeltlaget design og en bryderryg med elastiske stropper. Sports bh??en har et tætsiddende og fleksibel pasform, så du får den mest behagelig træningsoplevelse.

        Sports bh??en fås i størrelserne XS – L.

        Hummel MT Unite Seamless Sports BH koster 250 kr.

        Breath Performance Top – Anmeldelse

        Breath Performance Top er en flatterende sports bh, som giver den helt perfekte støtte.

        • Genanvendt materiale
        • Indbygget støtte
        • Blødt og åndbart materiale

        • Skåle: Dobbelt foret
        • Støtte: Medium
        • Materialer: 78% genanvendt nylon, 22% elastan

        Breath Performance Top

         Breath Performance Top er en flatterende sports bh, som giver den helt perfekte støtte. Sports bh??en har en racerback og et flatterende V-formet snit fortil, som både giver en optimal støtte men også en flot design.

         Sports bh??en er fremstillet af åndbart materiale, så huden har mulighed for at ånde, hvilket skaber de bedste træningsvilkår. Derudover er materialet både blødt og så letvægtig, at du næsten ikke føler, at du har en sports bh på. Det betyder dermed også, at du ikke vil opleve nogle gener under træningen grundet det bløde og behagelige materiale.

         Derudover er sports bh??en syet i genanvendt nylon, og her er derfor stort fokus på bæredygtighed. Her får du dermed en fantastisk sports bh, der både yder den optimale støtte samtidig med, at den passer på miljøet.

         Sports bh??en fås i størrelserne XS – XL, og fås i flere forskellige farver.

         Breath Performancen Top koster 599 kr.

         HKMX Sport bh The All Star Level 2 – Anmeldelse

         HKMX Sport bh har formstøbte skåle, som sikrer den optimale støtte. Derudover har skålene en let vattering, hvilket skaber en flatterende form for barmen.

         • ?ndbart meshmateriale
         • Flatterende form

         • Støtte: Medium
         • Skåle: Formstøbte
         • Indlæg: Let vattering
         • Materialer: 50% polyamid, 41% polyester, 9% elastan

         HKMX Sport bh The All Star Level 2

          HKMX Sport bh har formstøbte skåle, som sikrer den optimale støtte. Derudover har skålene en let vattering, hvilket skaber en flatterende form for barmen. Denne sports bh tilbyder medium støtte, og er derfor ideel til træningsaktiviteter med medium intensitet.

          Sports bh??en har regulerbare stropper og justerbare hægter, så du har rig mulighed for at finde den helt perfekte indstilling for dit vedkommende. Derudover er sports bh??en fremstillet af åndbart meshmateriale, således huden kan ånde gennem materialet under træningen.

          Sports bh??en fås i mange forskellige størrelsesvarianter, og fås i to forskellige farver.

          HKMX Sport Bh The All Star Level 2 koster 269,99 kr.